Общество

Учні з Корабельного району взяли участь в обласному форумі юних шанувальників фізики та астрономії

21 квітня 2015 року кафедрою природничо-математичної освіти та інформаційних технологій і лабораторією методики природничо-математичних дисциплін Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти було проведено обласний форум юних шанувальників фізики та астрономії, присвячений відзначенню Міжнародного року світла і світлових технологій. Мета форуму — виявлення творчо обдарованої учнівської молоді та залучення її до наукової діяльності.

До участі у форумі були запрошені також учні Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №29, які подали власні проекти у номінаціях «Фізика», «Астрономія».

Тиждень природничих наук у школі № 29

За результатами роботи журі визначено по десять кращих робіт у кожній номінації, автори яких презентували свої роботи на форумі.

79256

Представлення робіт розпочалося з номінації «Астрономія». Учні 5 класу школи №29 
Серьогін Анатолій та Хімченко Валерія презентували власні спостереження сонячного затемнення та його впливу на живі організми.

Цікавим та змістовним був проект в номінації «Фізика» учениці 6 класу Бондар Ренати «Чому корабель не тоне?»

79257

Автори дослідницької роботи нагороджені дипломами з відзнакою, а вчитель – керівник їх роботи – грамотою департаменту освіти науки та молоді Миколаївської обласної державної адміністрації.

Вітаємо юних інтелектуалів!

Світлана Вікторівна Братошевська, ЗДВР, вчитель фізики

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button