Общество

Податківці Корабельного проведуть семінар на тему: “Застосування платниками єдиного податку реєстраторів розрахункових операцій”.

24 квітня 2015 року о 10 годині в приміщенні адміністрації Корабельного району у малому залі засідань за ініціативи ДПІ у Корабельному районі
м. Миколаєва Головного управління ДФС у Миколаївській області буде проведено семінар на тему: «Застосування платниками єдиного податку реєстраторів розрахункових операцій».

Головує — начальник ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва Головного управління ДФС у Миколаївській області Дмитро Горощенко за участю начальника відділу контролю за проведенням розрахункових операцій та проведення фактичних перевірок управління податкового та митного аудиту Головного управління ДФС у Миколаївській області
Ігоря Бельського.

Планується обговорення Закону України від 28.12.2014 №71-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», питання щодо сплати акцизного податку.

На зустріч запрошуються представники малого та середнього бізнесу, представники адміністрації Корабельного району, члени асоціації платників податків, представники сервісних організацій.


Платники єдиного податку 3-ї групи повинні застосовувати РРО

Застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) платниками третьої групи розпочинається з 01 липня 2015 року. Фізичні особи — платники єдиного податку третьої групи при здійсненні готівкових розрахунків у обов’язковому порядку повинні використовувати РРО, крім торгівлі на ринках та/або продажу товарів дрібнороздрібної торгівлі через засоби пересувної мережі. Зазначена норма передбачена ст. 296 Податкового Кодекcу України.

Слід відзначити, що розширюється сфера застосування РРО підприємствами, які надають послуги (перукарні, салони краси, спортивні клуби, хімчистки, сервісні центри з ремонту побутової техніки тощо). Це сприятиме захисту прав споживачів у разі отримання недоброякісних послуг і створить можливість звернення до судових органів для захисту своїх прав. Разом з цим, застосування РРО унеможливить обіг контрафактних і контрабандних товарів та забезпечить належний контроль обігу готівки.

ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button