Общество

«Народний фронт» у Корабельному районі очолив Віктор Ісаєв

«Народний фронт» Миколаївщини завершив формування своїх місцевих організацій. В районах області та в місті Миколаєві з 3 по 5 березня пройшли збори активістів, на яких було офіційно створено осередки партії та обрано керівні органи.

«Так чи інакше, «фронтовики» Миколаївщини протягом цих днів, проводячи установчі збори в районах, підкреслювали необхідність активізації громадського життя, необхідність консолідуватися та продовжувати процес трансформації країни. Досить характерним, у цьому сенсі, можна привести приклад виступу голови Баштанської організації Лідії Грицюк», — повідомив нам прес-секретар Миколаївської обласної організації партії «Народний фронт» Олександр Дудюк.

Баштанська
Баштанська первинна організація

В своєму виступі Лідія Грицюк зазначила, що, створюючи районну організацію партії, члени партії беруть на себе відповідальність щодо позиціонування діяльності партії та її розбудови. В нинішніх політичних та економічних умовах це досить непросте завдання. Люди мають велику зневіру до політиків та всіх політичних партій. Потрібно бути глибоко переконаним в правильності діяльності партії, правильності визначеного нею курсу розвитку держави, щоб доносити цю думку до людей і найти в них підтримку та прихильників, бажаючих розділити ці погляди та поповнити ряди партії. Безумовно, член партії має дотримуватись виконання її Статуту та Положення.

Арбузинська
представники Арбузинської первинної організаціі

У подібному дусі висловлювали свою громадянську позицію лідери та активісти у інших місцевих осередках.

За рішенням зборів були обрані Голови Рад первинних організацій партії.

Очаківська
Очаківська первинна організація

Зазначимо, що Миколаївську обласну організацію партії «Народний фронт» очолює депутат обласної ради Вадим Підберезняк. Миколаївську міську – депутат міськради, екс-«бютовець» Олександр Курченко.

Олександр Курченко
не чужий для губернатора Миколаївщини Олександр Курченко

«Народний фронт» у Корабельному районі Миколаєва очолює приватний підприємець 
Віктор Ісаєв (на наступному фото — у центрі).

Корабельна
Корабельна первинна організація

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button