Общество

Яна Абдрафікова: "...Щоб дітки почувалися найщасливішими..."

23 грудня у нашому Дитячому Центрі (ДЦ) Корабельного району, де до нас, вихованців, ставляться з повагою та любов’ю, розпочалися свята, приурочені зустрічі Нового 2015 року.

І не дивно, що перша вистава була адресована дітям із соціально незахищених родин.

— Саме цим хлопчикам та дівчаткам потрібно приділити особливу увагу. Таке рішення педагогічного колективу ДЦ, — пояснює Т.Г. Турчак, директор закладу. – Щиро підтримала нас у цьому прагненні Адміністрація Корабельного району.

І дійсно так. Голова Адміністрації Корабельного району Олександр Миколайович Цуканов не тільки привітав дітей з прийдешнім святом, але й від імені державного керівного органу району передав кожному учаснику новорічного свята солодкий подарунок та призи за участь у веселих конкурсах і змаганнях. А таких було багато. І кожен дотепний, веселий, захоплюючий.

07

Діти щиро відгукувались на запрошення Снігуроньки (М.О.Сащенко, керівник гуртка «Організатори дозвілля») брати участь у веселих стартах. Охоче допомагали їй вихованці гуртка, котрі завзято виконували ролі улюблених персонажів з дитячих мультиплікаційних фільмів.

05

Взагалі свято проходило у формі цікавої казки. Як водиться, добрим — Снігуроньці, Дідові Морозові, фіксикам, ляльці Барбі (вихованці гуртка) — протистояли сили зла у образі тітоньки Зими (С.С. Москалюк, керівник гуртка «Організатори дозвілля»), Інспектора Північних послугта Крижинок (вихованці гуртка). Всі разом вони виявилися вдалим акторським ансамблем, що подарував дітям чудову новорічну виставу з безліччю пісень (вокального колективу «Відлуння», керівники — Антоніна і Адріана Шевченко), танців (гурток сучасного естрадного танцю, керівники — К.В. Шестакова, І.А. Білявська) та інших незабутніх моментів.

03

Окремо потрібно наголосити на тому, що організатори дійства все продумали до подробиць. Свято сприймалось феєрією завдяки якісному сценарію, ошатним костюмам персонажів та відповідному освітленню кожної мізансцени.

04

Та не тільки учасники сценічного дійства були у яскравих костюмах. Глядацька зала теж рясніла різними костюмами. Там були і Машенька з відомого усім мультфільму про «Машу та Ведмідя», і Вінні-Пух, і сніжинки, і янголятка, і бджілки з принцесами. Загалом, діти, запрошені на свято, серйозно підготувалися до участі у новорічному святі.

02 14

Адміністрація Корабельного району та ДЦ позашкільної роботи Корабельного району зробили все, щоб ці дітки почувалися найщасливішими та найголовнішими на цьому святі, і тому всі вони пішли зі свята не тільки з подарунками, а і з добрими, позитивними емоціями.

06

Яна Абдрафікова,
вихованка гуртка «Школа журналістики»,
учениця школи №43

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button