Без рубрики

Податківці та підприємці Корабельного району обговорили зміни в податковому законодавстві

Днями в приміщенні адміністрації Корабельного району за ініціативи ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва у малому залі засідань проведено семінар на тему «Обговорення Закону України від 28.12.2014 №71-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи».

На зустрічі були присутні представники малого та середнього бізнесу, представники адміністрації Корабельного району та голова асоціації платників податків „Самозахист» Марія Тонконогова. Головував — начальник ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області Дмитро Горощенко. Фахівці податкової інспекції виступили перед запрошеними представниками бізнесу та розповіли про зміни в оподаткуванні.

На семінарі обговорювалися питання щодо акцизного податку, земельного податку, податку на нерухоме майно та надання адміністративних послуг через Центр обслуговування платників ДПІ.

1

На завершальному етапі зустрічі Дмитро Горощенко зазначив, що взаємовідносини між платниками податків та податківцями — це демонстрація взаємної довіри та партнерських відносин між платниками податків та державою. Сплачуючи податки, громадяни роблять свій індивідуальний внесок у добробут своєї держави. Кожен громадянин має розуміти свої зобов’язання перед державою, і зобов’язання держави — перед ним.

ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва
ГУ Міндоходів у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button