Общество

Зроблений власноруч потяг, участь у французькому конкурсі - плоди натхнення дітей з Корабельного ДЦ

Обличчя Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району своїми мальвами творчості розмальовують вихованці Тетяни Володимирівни Маркової. ІІ гурток декоративно-ужиткового мистецтва функціонує вже п’ять років та об’єднує дітей різного віку: від 5-ти до 15-ти років.

SCv-RWBa0bc 1

Загалом у гурток збирається більш як півсотні дітей. Всі вихованці щедро дивують талантами. Вони — призери конкурсів різного рівня (таких як «Золотий лелека», «Знай і люби свій край»).

rSdcFCUJCJo«Рождество»- мягкая игрушка с элементами объемной аппликации
(коллективная работа, 8-10 лет)

Цікавою подією минулого року було проведення майстер-класів: маленькі митці Дар’я Слепоконь,
Яна Березко, Анастасія Коваленко
показували, як робити квіти із гофрапаперу. Цими зробленими з душею квітами діти вітали своїх мам зі святом 8 березня. Також вихованці гуртка давали майстер-клас
та робили поробки для виставки, готуючичь до Великодня.

«Корабельный район – лучший, —
определили на пасхальной выставке»

u L2tkoSSBwработа Яны Березко «Дракон» выполнена в технике модульного оригами

Влітку 2013-го Тетяна Володимирівна Маркова зі своєю вихованкою Маргаритою Довженко (якій,
до речі, ще не було п’яти років) привезли для Миколаєва та Дитячого Центру третє місце з конкурсу «Золотий лелека» (проходив у с.Рибаківка). Робота на конкурс готувалась протягом 14 днів поспіль.
Як ви зрозуміли – це дало свій позитивний результат. Окрім того на самому конкурсі, що тривав п’ять днів, Маргарита пошила голківницю у вигляді киці.

4cyoTe6b9yQ Kkq3wys-284
«Розы» (вышивка лентами) и «Семья леопардов». Работы Виктории Калашник

На конкурс «Знай і люби свій край» гуртківці відправили новорічний потяг діда Мороза. Пасажирами казкового потягу стали плюшеві: дракони, дід Мороз, Ялинка та Снігуронька. Поробка посіла гідне перше місце на Всеукраїнському конкурсі, що проходив у Києві. Переможцями стали Тетяна Уніченко,
Таісія Бузько, Анастасія Коваленко
.

Feqma4HLh34«Кумедне тигреня». Работа Лены Ребиженко

— У чому ж запорука таких успіхів? — запитаєте ви. Відповім так. Діти беруть активну участь у заходах, бо їм подобається спілкуватись. Саме так вони виражають свої емоції. У гуртку проводиться чаювання з іграми та творчими конкурсами, де вихованці показують, на що здатні, вчаться працювати у команді. Власне, у такий спосіб колектив і об’єднується.

FgwisgOYGO4 Q2QCMLNfCo8
справа — объемная аппликация в окне «Посхальная ветка»
(коллективная работа, 8-10 лет)

Щодо планів. У лютому гуртківці займуться технікою мокрого валяння. Для них це буде новий крок, крок до розвитку своєї майстерності. У квітні передбачена велика виставка робіт вихованців Т.В. Маркової. Потім — нова участь у конкурсі «Золотий лелека».

Вже відправлена робота п’ятирічної майстрині Маргарити Довженко на Міжнародний конкурс
«Підводні фантазії» до Донецька. Цей конкурс організовує Франція. Звичайно, зичимо удачі нашій конкурсантці. А всім початківцям — творчої наснаги та терпіння, адже не все вдається одразу!

В’ячеслав Шпаков,
член гуртка «Ти – журналіст»
ДЦ Корабельного району

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button