Общество

Правоохоронці Корабельного затримали "на гарячому" наркозбувальницю

Під час збуту наркотиків оперативники Корабельного райвідділу міліції затримали 41-річну раніше судиму місцеву мешканку. В ході проведеного санкціонованого обшуку були виявлені незаперечні докази її вини.

Як стало відомо, жінка займалась збутом наркотичної речовини, а саме ацетильованого опію, а також сильнодіючого лікарського препарату димедролу, який належить до медпрепаратів, обіг яких на території України є обмеженим. Вона була затримана «на гарячому» під час чергової передачі наркотиків.

Клієнтів жінка знаходила через та серед своїх знайомих, переважно це були раніше засуджені та наркозалежні особи. Опій жінка продавала як за місцем свого мешкання, так і самостійно розносила наркотик по домівках клієнтів, намагаючись не втратити жодного.

Припинили наркотичний бізнес збувальниці співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Корабельного райвідділу міліції м. Миколаєва, затримавши її в момент продажу чергової дози клієнтові.

В результаті проведеного санкціонованого обшуку за місцем мешкання затриманої співробітники міліції виявили та вилучили підготовлений для продажу медичний шприц з наркотичною речовиною – опієм, а також 131 упаковку з пігулками димедролу. Усе вилучене направлено на проведення дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Миколаївській області.

В результаті проведеного особистого догляду жінки правоохоронцями були виявлені та вилучені гроші, які вона отримала за збут наркотиків. Наразі відносно затриманої обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання м. Миколаєва.

Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочаті кримінальні провадження за ст. 307 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») та за ст. 321 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів»).

Міліція м. Миколаєва й надалі боротиметься з наркозлочинністю в нашому місті та звертається до громадян, які володіють будь-якою інформацією за фактами незаконного обігу наркотиків, а саме адреси їх продажу, а також надання приміщень для їх вживання та ін., прохання повідомляти за телефоном «102» або до територіальних підрозділів міліції м. Миколаєва:

— Центральний РВ ММУ УМВС України: м. Миколаїв, вул. Декабристів, 8, тел. 49-87-00;

— Заводський РВ ММУ УМВС України: м. Миколаїв, вул. Біла, 44, тел.. 34-11-98;

— Ленінський РВ ММУ УМВС України: м. Миколаїв, вул. 12-Повздовжня, 42-А, тел.: 21-61-11;

— Корабельний РВ ММУ УМВС України: м. Миколаїв, вул. Янтарна, 64, тел.: 25-20-02.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button