Общество

Весело зустрічали Новий рік школярі Корабельного району

Представники шкіл № 29 і № 44 поділилися з редакцією враженнями від святкування зі своїми шкільними товаришами Новорічних свят.

Так, президент школи №29, старшокласниця Маркелова Марія пише:

«…Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Існує думка: якщо весело зустрінеш Новий рік у компанії друзів — весь рік не будеш сумувати.

В Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів №29 є гарна традиція, яка вже багато поколінь не покидає нашу школу і є її візитівкою: на старшокласників школи покладена велика відповідальність — вони, з допомогою керівника театрального гуртка «Околиця» Гайченко Наталії Анатоліївни та педагога-організатора
Рибакової Тетяни Віталіївни, готують святкові новорічні ранки для молодших школярів.

Наші старання завжди винагороджуються: окрім щасливих усмішок нашої малечі ми отримуємо ще й справжню казку — кожен рік свято для нас (старшокласників) створює весь педагогічний колектив школи, занурюючи нас у чарівну країну, створену силами тих, хто весь рік нас вчив, не шкодуючи своїх сил та часу. 

SAM 6494

Ось і цього разу, зачарувавши новорічною казкою учнів старшої школи, кожен з вчителів по-новому розкрив свої акторські здібності. Снігову Королеву впізнали всі. Вона була настільки чудова, розкішна та інтригуюча, що учні, затамувавши подих, слідкували за кожним її рухом (грала її директор школи Грицюк Лариса Анатоліївна).

SAM 6515 SAM 6542

Суворою та водночас лагідною була Зима, яку зіграла Братошевська Світлана Вікторівна (заступник директора з виховної роботи). Чарівною та граціозною була Жар-птиця у виконанні Рибакової Тетяни Віталіївни; веселого та кмітливого ельфа зіграв вчитель фізкультури
Шевченко Олексій Юрійович

Додали колориту всьому святу розбійники, в їх ролі виступили заступник директора
Рідкоборода Любов Вікторівна, завгосп Кисельова Алла Анатоліївна, практичний психолог
Скорохід Олена Валентинівна та вчитель української мови Кузнєцова Олена Миколаївна.

SAM 6575

Зачарувала всіх Східна Красуня – вчитель географії Гайченко Наталя Анатоліївна. Здивувала своєю роллю Ельвіра-покровителька темряви – вчитель математики Силкіна Анна Василівна

Ну і, звичайно, куди ж в Новий Рік без Діда Мороза та Снігуроньки? Вони (вчитель історії Мороз Євген Олександрович та вчитель української мови та літератури Мосорко Юлія Олександрівна) миттєво підтримали Новорічний настрій веселим хороводом та піснею.

SAM 6455 SAM 6550

Всю казку супроводжували вірші, пісні, танці, призи та сюрпризи. Закінчилось наше свято класною дискотекою!

Велика подяка Мельник Тетяні Віталіївні та представниці батьківського комітету Солодчук
Тетяні Іванівні
за вишукані та яскраві костюми.

А ще учні школи дякують організатору свята Гайченко Наталі Анатоліївні, всьому педагогічному колективу та адміністрації школи за гарний настрій, незабутні хвилини, проведені разом.
Ми цінуємо все, що ви для нас робите, і дякуємо за те, що ми для вас не просто учні, ви ставитесь до нас, як до власних дітей. Разом ми — сила! Разом ми — найкращі!»

SAM 6587

Весело було й учням (та їх батькам) Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №44. Для них були проведені новорічні заходи на базі Будинку культури мікрорайону Кульбакине.

3 2

Так, для учнів 1-6 класів пройшло новорічне шоу за участю артистів театру «Істарт».

getImage 4

PIC 1282 PIC 1289

А ось учні 8-11 класів під час конкурсно-розважальної програми, яку провели педагоги-організатори школи Портяник Марина Сергіївна та Змієвська Галина Вікторівна, захищали свої сценки-проекти «Пригоди Діда Мороза та Снігуроньки».

Школярі проявили креативність, розкрили свої артистичні здібності, музичні таланти… Представники-конкурсанти отримали грамоти за номінаціями та солодкі призи.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button