Общество

Вночі біля школи у Корабельному районі спалили джип "Toyota Prado"

Сьогодні, 3 січня, в 2:24 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ГСЧС України в Миколаївській області надійшло повідомлення про пожежу автомобіля «Toyota Prado» по проспекту Корабелів.

На місце події було направлено 1 і 2 відділення 5-ї ДПРЧ. По прибуттю рятувальників машина була повністю охоплена вогнем. У 2:40 пожежу на площі п’ять квадратних метрів було локалізовано, а
в 02:54 — ліквідовано.

В той же час до чергової частини миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області на телефонну спецлінію «102» надійшло повідомлення від 38-річного мешканця Корабельного району м. Миколаєва. Чоловік повідомив про займання автомобіля «TOYOTA Pradо», який він залишив біля свого будинку по пр. Корабелів, 8 (це біля школи №54).

pm148image001

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області, експерти НДЕКЦ при УМВС України в Миколаївській області. 

В результаті пожежі ані громадяни, ані прилеглі до даної території будівлі та майно жителів району не постраждали.

822c59318a75312b7e6233058a40b1de.i900x828x623

Під час огляду місця події правоохоронцями виявлено пластикову каністру із залишками паливної рідини. Вилучене було направлено для проведення дослідження до НДЕКЦ при УМВС України в Миколаївській області.

pm826image002

В ході проведення перевірки правоохоронцями було встановлено, що даний автомобіль належить
42-річному приватному підприємцю
. Наприкінці грудня 2013 року він передав його у користування своєму 38-річному знайомому (в якого брав кредит на посівні роботи) в якості виплати грошового боргу, розраховуючи на те, що, з часом віддавши гроші своєму кредиторові, він поверне собі автомобіль.

В міліції розглядають всі існуючі версії події. Основна версія — навмисний підпал автомобіля. 
Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.194 КК України
(«Умисне знищення або пошкодження майна»). Правоохоронці встановлюють причини займання машини та осіб, причетних до скоєння даного злочину.

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян-очевидців події, які володіють будь-якою інформацією за даним фактом, звертатись за адресою: м. Миколаїв, вул. Янтарна, 64 (Корабельний РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області) або повідомляти за телефоном чергової частини: 
25-20-02 та «102».

За матеріалами ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button