Общество

Бурхливі шоу, вистави, показ мод... Тиждень іноземної мови вдався на славу

На минулому тижні в Миколаївській загальноосвітній школі №40 пройшов Тиждень іноземної мови.

Вчителі та учні школи підготували неймовірно цікаві заходи. 19 листопада вчитель англійської мови Токаренко І.О. разом з шостими класами згадала найпопулярніше направлення в музиці 70-80 років «Disco». Діти познайомилися з творчістю та історією творчих колективів «Modern Talking», «Boney M», «ABBA» та інших.

Ветрова Р.Г. познайомила учнів 3-х класів зі світом тварин. Діти з захопленням розповідали про своїх домашніх улюбленців англійською мовою, відгадували загадки та співали веселі пісні.

20 листопада учні 6-Г класуз класним керівником Капліченко Т.В. нагадали всім, що скоро новорічні свята. Вони зачарували всіх Різдвяною казкою-виставою з яскравими декораціями, костюмами.

7QFD0B73S 0

21.11.2013р. відбувся позакласний захід для учнів 5-х класів «Fashion Show, or What We Know about Style & Clothes» під керівництвом вчителя англійської мови Старжинської О.І. В розважально-пізнавальній формі учнів було ознайомлено з різними стилями одягу та вмінням підбирати правильне вбрання відповідно до ситуації. За допомогою різних інтерактивних методів — «соціологічного опитування», розігрування ситуацій, конкурсу, показу мод, залученням глядачів до активної участі у програмі — учасники створили невимушену атмосферу в залі, яка сприяла гарному настрою всіх присутніх, а також ненав’язливо допомогала досягти головної мети заходу – ще більше зацікавити дітей у вивченні англійської мови, а також виховувати у них гарний смак.

В цей день також силами учнів 7 — 8 класів під керівництвом вчителя іноземної мови Рулик В.Г. була підготовлена та продемонстрована казка «Русалонька» англійською мовою.

w2XWfcu2YBU

22 листопада учні 8-Б та 8-В класів разом зі своїм вчителем Дем’яновою Ю.С. показали чудове і бурхливе театральне шоу «Попелюшка». Ця казка була сучасно-кумедна. Діти яскраво зіграли свої ролі і завели увесь зал. Вони співали відомі англійські пісні, танцювали «Гусарську польку», «Полонез», «Вальс».

Завершенням тижня стало чудове свято Мами, яке провела Гвоздєва Ю.Ю. разом зі своїм 7-Б класом. Мама — найдорожча людина для кожного, тому весь вечір діти намагалися віддячити їм своїми піснями, віршами, що були пройняті любов’ю та танцями.

J32x3XUM0hk p4ggcQFJ Us

На завершення всі мами під пісню «Білі троянди», яку переклала на англійську мову власноруч
Юлія Юріївна, отримали ці тендітні квіти – символ кохання і поваги. І не важливо, на якій мові прозвучали ці слова, адресовані усім матусям. Головне – щирість, з якою діти дякували своїм рідним.

pTJZJ0P9qII

Дякуємо усім вчителям англійської мови, усім учням, які приймали участь в заходах Тижня англійської мови. Сподіваємося, що наступні Тижні (з інших предметів) будуть не менш цікавими.

Педагог-організатор школи №40

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button