Общество

Правоохоронці Корабельного попереджали злочини серед гімназистів

Чергову профілактичну лекцію-бесіду співробітники Корабельного райвідділу міліції провели з учнями дев’ятих класів Миколаївської гімназії № 3.

— «Вважаю, що профілактика — найкращий спосіб попередження злочинів, тому постійними зустрічами та бесідами зі школярами ми намагаємося охопити усі навчальні заклади нашого району та розповісти дітям про важливі юридичні аспекти, що стосуються неповнолітніх»,- зазначив начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області Сергій Олексійович Мордасов.

PM419image001

Старший оперуповноважений Сергій Гіждеван роз’яснив дітям поняття адміністративної та кримінальної відповідальності за скоєння різного роду правопорушень. На наочних прикладах ознайомив присутніх зі статтями відповідних кодексів та їх нормами.

PM740image002

Не оминули увагою правоохоронці і питання проявів насилля в сім’ї, школі та на вулиці як серед неповнолітніх, так і відносно них . Дев’ятикласникам була надана інформація, а також контактні адреси та номери телефонів державних установ, до яких вони можуть звернутись для надання їм будь-якої юридичної та психологічної допомоги.

Окремо правоохоронці зупинились на темі неправдивих повідомлень про замінування та акцентували увагу присутніх на тому, що такі дії тягнуть за собою адміністративну, а іноді й кримінальну відповідальність.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button