Общество

1005 громадян Корабельного району отримали електронно-цифровий підпис

ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва ГУ Міндоходів у Миколаївській області повідомляє про те, що за 8 місяців поточного року послугу електронного цифрового підпису отримали 1 005 заявників. З яких 537 — це фізичні особи-підприємці, 468 — юридичні особи.

Ключі електронного цифрового підпису, видані Міндоходів, дають змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів міністерства, а й до органів державної статистики та Пенсійного фонду.

Також електронне звітування з ключами цифрового підпису має низку інших переваг: цілодобове прийняття звітності, захищеність інформації тощо.

Безконтактне звітування обирають все більше платників таких бюджетоформуючих податків як ПДВ, податок на прибуток та акцизний податок.

Так, зокрема 93% звітності з податку на додану вартість надсилається платниками Корабельного району засобами телекомунікаційного зв’язку. Загалом, за вісім місяців поточного року через централізовану систему опрацьовано понад 12 402 документа, надісланих платниками Корабельного району в електронному вигляді.

Для зручності платників податків спеціалістом відділу реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів у Миколаївській області управління (центру) сертифікації ключів ІДД Міндоходів проводиться
щотижневий виїзд до ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва щодо отримання послуг електронного цифрового підпису платниками податків.

Для уточнення часу оформлення електронного цифрового підпису звертайтесь за тел.: 
64-09-59,   64-07-34,   64-07-25.

ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва
ГУ Міндоходів у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button