Общество

Діти Корабельного голосують за улюблені журнали (відео)

Навіщо людині знання? Знання — це скарби, які роблять людину освіченою. А для освіченої людини обов’язково потрібна інформація. Говорять: «Хто володіє інформацією, той володіє світом».

І світом і інформацією можна заволодіти, якщо багато читати. Читати можна книги, а можна — газети та журнали.

Газети та журнали – це періодичні видання, які дуже подобаються відвідувачам відділу сімейного читання бібліотеки для дітей №8 (пр.Корабелів,12).

Які з видань подобаються більш за все? — Бібліотекарі Глубоченко Наталія Олексіївна та Полковниченко Лілія Георгіївна вирішили запитати про це читачів шляхом голосування.

3 2

Діти голосували за свій улюблений журнал, кидаючи папірчик із надрукованою назвою видання у «Скриньку-хатинку», створену бібліотекарями.

Декілька слів від читачів 4-Б класу школи №54:

— Я проголосувала за журнал «Принцеса» — в ньому багато цікавої інформації саме для дівчаток, а іще — різні розмальовки, саморобки, ребуси, загадки та багато інших цікавинок, — каже
Олійник Ліза.

— Мені подобається журнал «Професор Крейд». Він дуже пізнавальний. В ньому іноді можна знайти більше інформації, ніж в Інтернеті по тій або іншій темі, — розповів Клименко Нікіта.

Відчинивши «Скриньку-хатинку», бібліотекарі виявили, що читачі не обійшли жодного сучасного журналу, але надали перевагу такім, як «Професор Крейд», «Принцеса», «Играем с Барби», «Пізнайко», «Маленький розумник», «Умійко», «Яблунька».

Для відвідувачів відділу сімейного читання — приємна новина: з нового 2014 року бібліотека буде виписувати журнали, за які проголосували діти.

4 5

Дорогі маленькі читачі, завітайте до бібліотеки для дітей №8 та проголосуйте за свій улюблений журнал – «Журнал своєї мрії»!

За матеріалами Лілії Полковниченко

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button