Общество

Міліція вчила керівництво спецпорту «Октябрьск» виявляти робітників-наркоманів

З метою налагодження ефективної співпраці та роботи у напрямку боротьби з наркозлочинністю в нашому місті співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Миколаївського міського управління міліції зустрічаються з керівним складом підприємств м. Миколаєва.

Правоохоронці проводять повчальні бесіди, направлені на виявлення робітників, які перебувають на робочому місці в стані наркотичного сп’яніння та прийняття у такій ситуації першочергових дій згідно норм чинного законодавства.

З тією ж профілактичною метою нещодавно співробітники СБНОН ММУ та Корабельного РВ ММУ УМВС відвідали СМП «Октябрьск», керівництво якого висловило бажання надавати допомогу міліції у їхній роботі та сподівання на подальшу співпрацю в цьому напрямку.

За словами співробітників СБНОН ММУ УМВС, така співпраця вже принесла свої результати. На одному з підприємств був виявлений працівник, який вживає наркотики та з’являється на роботу в стані наркотичного сп’яніння. Чоловікові співробітниками міліції було видано направлення на проходження медичного обстеження в миколаївському обласному наркологічному диспансері, та наразі він знаходиться на стаціонарному лікуванні.

Також завдяки таким «сигнальним» повідомленням з підприємств правоохоронцями було видано близько 20 направлень на проходження медичного обстеження.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Нагадаємо, Korabelov.info писали: 

Порт был, есть и будет! Профессиональный праздник отметил СМП «Октябрьск»;
«Аналога порта «Октябрьск» в Украине не существует» — Андрей Егоров

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button