Общество

У сквері, що належить Антощенко, торгують наркотиками

Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Корабельного райвідділу міліції м. Миколаєва затримали 24-річного молодика, який займався виготовленням та збутом наркотичної речовини — ацетильованого опію на території району.

Під час проведення оперативних заходів на території зони відпочинку у сквері «Комсомольський» в Корабельному районі м. Миколаєва, співробітники міліції затримали збувальника «на гарячому» під час чергової передачі наркотиків клієнту…

Відомо, що сквер «Комсомольский» орендує фірма «Экюр» (власник — Антощенко Ю.М.).

…Виявилося, що затриманий у сквері мешканець Корабельного району організував у себе вдома нарколабораторію.

При проведенні санкціонованого обшуку за місцем мешкання наркозлочинця, співробітники міліції виявили та вилучили пристрій й приладдя для виготовлення наркотиків, використані шприці із залишками опію, а також саморобний пристрій для викурювання наркотичної речовини — марихуани.

Не зважаючи на свій молодий вік, затриманий вже має судимість та встиг відбути покарання за скоєння майнових злочинів. Втім, звільнившись з місць позбавлення волі, заробляти собі на життя він вирішив саме на цій злочинній ниві. Також встановлено, що чоловік надавав своє помешкання іншим наркозалежним особам для вживання наркотиків.

Усе вилучене направлено до науково-дослідного експертно — криміналістичного центру при УМВС України в Миколаївській області для проведення експертизи.

Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»), ч.1 ст. 317 КК України («Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»), а також за ч. 3 ст. 313 КК України («Виготовлення обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів»).

За матеріалами ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button