Общество

Школу №49 похвалили за учнів, що поступаються місцем в "маршрутці" №17

Надзвичайно урочистим днем в мікрорайоні Балабанівка (Корабельний район Миколаєва) був день 1 червня 2013 року.

Під зав’язку був заповнений актовий зал школи №49, де відбувався звіт директора школи Славінської Людмили Михайлівни за виконану роботу колективом школи на протязі 2012-1013 навчального року під її керівництвом.

Директор школи звітувала про роботу майже цілу годину перед громадськістю мікрорайону Балабанівка. Всі присутні з затаєним подихом слухали про добрі справи колективу школи, — повідомляє koradm.mk.ua.

І навчальний процес, і виховна робота, і успіхи школярів, і допомога з боку адміністрації Корабельного району, особливо депутата міської ради Устенка В.І. і громадських організацій району, — були висвітлені у звітній доповіді директора.

Наочно електронне табло підтверджувало зміст промови директора, і кожен присутній в залі замислився і освідомив, які великі зміни відбулися в стінах цієї школи. Якою в минулому була ця школа, і якою вона стала за декілька років. Всім відомо, що «під лежачий камінь вода не тече». Невтомна і занадто енергійна Людмила Михайлівна постійно дбає про покращення умов для навчання в довіреній їй школі. Вона постійно зв’язується з адміністрацією району, з депутатом міської ради 45-го виборчого округу Устенко В. І., з помічниками депутата з питань ремонту та налагодження матеріальної бази школи.

В своїх виступах члени колективу школи, голова батьківського комітету, члени Рад просили признати роботу директора школи задовільною, а голова Ради громадськості мікрорайону Балабанівка Бабікова Алла Іванівна висловила побажання та думку, що директор школи заслуговує і моральне, і матеріальне заохочення (всі присутні зааплодували).

Бабікова відмітила, що має велике значення те, що Людмила Михайлівна є випускницею цієї школи і випускницею педагогічного інституту імені великого педагога Сухомлинського. Вона в своїй роботі керується його наказами і вказівками: «головне, щоб школи випускали освічених і вихованих людей».

«І, дійсно, мені, як мешканці Миколаєва, часто доводиться і по громадським і по приватним справам їздити в маршрутних автобусах, — говорить Бабікова, — жодного разу в центрі нашого міста мені, похилого віку людині, не уступили місце сидячі молоді люди, але лише доведеться мені зайти в автобус №17, молоді люди миттєво піднімаються і привітно запрошують сісти, і це відбувається тому, що молодь Балабанівки або були або є вихованими вчителями школи №49». (За що Алла Іванівна висловила велику подяку і низький уклін всьому колективу цієї школи).

За матеріалами секретаря ради громадськості м/р Балабанівка Рагунович Н.Г.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button