Общество

Намагаючись втішити дівчину, чоловік пограбував її

До автомобільного наряду батальйону патрульної служби міліції, що здійснював патрулювання вулиць Корабельного району м. Миколаєва звернувся водій маршрутного таксі.

Чоловік повідомив, що тільки що він бачив, як біля кафе невідомий чоловік пограбував дівчину, забравши у неї мобільний телефон. Також він вказав напрямок, у якому той побіг.

Обстеживши прилеглу територію, у дворах багатоповерхових будинків співробітники міліції побачили чоловіка, з мобільним телефоном в руках, за прикметами схожого на грабіжника. Відшукавши жертву зловмисника, правоохоронці з’ясували, як все трапилось.

Посварившись зі своїм чоловіком 21-річна дівчина сиділа в кафе, де до неї підійшов незнайомець. З’ясувавши причину смутку, він почав втішати її. А коли вони вийшли на вулиць, чоловік вихопив з її рук телефон та утік. Із криками про допомогу, дівчина намагалась наздогнати грабіжника, але не змогла.

36-річного затриманого було доставлено до Корабельного райвідділу міліції. Вилучений телефон було повернуто власниці, а слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 КК України («Грабіж»). Санкція якої передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 4 років.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button