Общество

В Корабельному районі правоохоронці припинили діяльність наркопритону

До співробітників БНОН Корабельного райвідділу міліції надійшла інформація про те, що місцевий мешканець надає своє помешкання для вживання наркотичних засобів молодим людям.

З метою перевірки даної інформації співробітники міліції приїхали за вказаною адресою. Виявилося, що 33-річний чоловік проживає у квартирі з матір’ю та не тільки сам вживає наркотичні засоби, але й надає свою квартиру іншим особам для їх вживання.

Зайшовши, співробітники міліції побачили господаря та ще двох молодих людей, усі вони перебували у стані наркотичного сп’яніння. Під час проведення санкціонованого обшуку, співробітники міліції виявили та вилучили медичні шприци із залишками опію та пристрій для виготовлення наркотику.

Усі молоді люди направлені на проведення медичного обстеження, а відносно господаря квартири слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1.ст. 317 КК України («Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів»), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до 5 років.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button