Общество

"Прощавай, Букварику!" - першокласники Корабельного

Є святкових днів багато
На листах календаря,
А між ними – й наше свято
Вшанування Букваря!

23 травня у Миколаївській школі №14 був надзвичайно радісний і щасливий день. Спитаєте: «Чому?» Все дуже просто! Адже у 1-А і 1-Б класах відбулося свято Прощання з Букварем.

Здається, ще вчора наші дітки, першокласники, переступили поріг школи. Вони тримали нас за руку і поспішали на перший у своєму житті урок.

Але час лине так швидко! I ось наблизився кінець навчального року.

22 

Позаду — 9 місяців перших радощів і невдач, щасливого сміху, щирих сліз, але й перших у житті перемог. Своє навчання «першачки» почали з першої книжки — Буквар. І ось прочитана остання сторінка Букваря. Прийшла пора прощатися з цією такою рідною для школярів книгою….

23

У заході взяли участь майже всі дітки. Вони вчили вірші, пісні, які прозвучали на святі. Кожний відчував себе потрібним і необхідним. «Малюки» так старалися!

{gallery}2013/05/24/3{/gallery}

Хочеться висловити окрему подяку класним керівникам перших класів: Григорович Галині Іванівні та Ключник Наталії Борисівні. Адже саме вони підготували це свято і були протягом навчального року справжніми мамами нашим діткам: піклувалися про них, були дуже люблячими та терплячими. Низький уклін Вам, наші вчителі!

21

Веселий настрій, радість, сміх та безліч позитивних емоцій залишило нам свято, яке закінчилось не менш приємно – солодкими подарунками! Батьки та діти отримали «море» задоволення і запам’ятають сьогоднішній день на довгі роки.

Батьківський комітет 1-Б класу ЗОШ №14
(Корабельний район, Широка Балка)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button