Общество

Відстоювати район в обласній грі "Зірниця" буде школа №44

17 — 18 травня відбувся третій, міський етап військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця».

В змаганнях брали участь збірні команди учнів 6-8 класів загальноосвітніх шкіл районів м. Миколаєва (по 3 команди від району).

Учасники гри протягом двох днів змагалися у кросі, стрільбі з пневматичної гвинтівки, визначали кращих в естафеті «Тропа розвідника». Були і конкурс на кращий бойовий листок, і конкурс стройової пісні. Всього було 9 видів змагань.

s

Від Корабельного району брали участь команди шкіл 47, 40 та №44   (переможці районного етапу гри).

  47 40

44

Організатори гри намагалися зробити змагання видовищним. Перед тим, як почати безпосередньо «Зірницю», діти спостерігали за трюками військового літака, за спортсменами-парашутистами, які опускалися з неба просто перед ними, за історичною реконструкцією від клубу «Грифон» і т.д.

11 12

Команда школи №44 (директор – Плюхіна В.В., викладач – Литвиненко М.В.) посіла у міських змаганнях почесне 3 місце! ВІТАЄМО!

 n1 n2

Команда-переможець буде представляти наш район на обласному етапі військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця», якій відбудеться в с. Біла Криниця на початку червня.

Для когось гра — хороша підмога і шанс на практиці освоїти ази майбутньої служби в армії. Але головне — такі змагання виховують командний дух, взаємовиручку і відчуття ліктя товариша.

За матеріалами koradm.mk.uanovosti-n.mk.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button