Общество

Ранок учнів ЗОШ №29 буде починатись спортивно і корисно

Нагадаємо: 29 квітня школа №29 отримала диплом переможця конкурсу соціальних проектів програми «Територія РУСАЛу — 2013» і сертифікат на 10 000 гривень для реалізації проекту «Велостоянка».

Учні вже у передчутті появи в рідній школі місця для їх улюблених велосипедів. Дівчата і хлопці в захваті від того, що тепер у них є можливість не тільки кататись, а й використовувати свій велосипед, як засіб добиратись на навчання. Тож, ранок учнів ЗОШ №29 буде починатись спортивно і корисно для здоров’я.

Не залишились без уваги й учні, які ще не так часто і активно катаються на велосипеді.
15 травня в рамках популяризації велоспорту ЗОШ №29 запросила до себе представників молодіжної організації «Альтєр-спорт» Роланда Байрозяна і Антона Городєцкого.

Представники «Альтєр-спорт» привітали учнів з отриманням власної велостоянки, підкреслили, що ЗОШ №29 — перша школа не тільки у Корабельному районі, але й у всьому місті, яка зможе забезпечити учням такий цікавий, а головне корисний спосіб добиратись на навчання.

У майбутньому організація «Альтєр-спорт» сподівається, що цей позитивний і корисний досвід переймуть інші школи і більше учнів міста Миколаєва матимуть змогу їздити в школу на велосипеді.

Роланд Байрозян і Антон Городєцкій розповіли учням ЗОШ №29 про велоінфраструктуру і європейський досвід запровадження велосипедів як найпопулярнішого виду транспорту, про велосипедний рух в Миколаєві і підтримку «Альтєр-спортом» велокультури. Були і цікаві відео про велоспорт і його історію.

3

Учні і вчителі ЗОШ №29 вдячні молодіжній організації «Альтєр-спорт» за допомогу в популяризації велоспорту в школі.

4

В Україні потроху відроджується захоплення молоді спортом. Нарешті, не дивлячись на активну рекламу алкоголю і тютюну в засобах масової інформації, молодь стала впевнено віддавати перевагу спорту, адже це кращий спосіб підняти собі і настрій, і самооцінку. Ми, нажаль, не можемо змінити весь світ і зробити його таким, як хотілося б, але щиро радіємо кожному учню, життя якого змінив на краще спорт.

ЗОШ №29 завжди боролася і бореться за те, щоб її учні мали можливість рости і розвиватись, а головне – можливість вибирати інший спосіб життя – здоровий, адже саме він веде до гарного майбутнього і здорової нації.

Прес-центр ЗОШ №29

Нагадаємо, ми писали:

«Девушки Корабельного любуются парнями на турниках»;
«Відсіч поганому настрою дали не алкоголем та наркотиками, а спортом»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button