Общество

Дні матері та сім'ї відсвяткували у Корабельному

15 травня у відділенні соціально-побутової адаптації Корабельного району (вул. Металургів,8) було організовано та проведено захід, присвячений Дню матері та Міжнародному дню сім’ї.

За доброю традицією до відділення завітали працівники Миколаївської бібліотеки-філіалу для дорослих №18, що в Корабельному районі.

Кошель В.Ф. та Коноваленко Т.Ф. розповіли про родинне свято, його започаткування, ознайомили присутніх із літературою, яка допоможе, при потребі, налагодити добрі стосунки в сім’ї та між поколіннями.

Відвідувачі почули багато цікавої та нової інформації для себе.

bibl

Від щирого серця вітали жінок із святами, що народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу, хто дбає про духовний і національний розвиток української родини.

А потім була святкова програма за участю колективу художньої самодіяльності «Журавушка» (музичний керівник Тімонова Світлана), в якій прозвучали пісні «Хорошие девчата», «Семечки»; у виконанні гостя відділення Савуна Сергія прозвучала пісня «Весна на Заречной улице» та інші.

Декламували вірші: Єлисєєва Л., найстаріша відвідувачка відділення — Макаревич А.В., Симакова Р.П. та інші. На закінчення програми учасник бойових дій Телеганенко В.І. зіграв на гармошці та виконав пісню «Несе Галя воду».

garm

Свято пройшло в теплій і душевній атмосфері. Відвідувачі довго аплодували учасникам концертної програми, а потім пригощалися запашним чаєм.

За матеріалами відділення соціально-побутової
адаптації Корабельного району

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button