Общество

Ніхто не забутий, ніщо не забуто

Пам’ятайте, друзі, цих людей довіку,
Тих, хто повернувся і поліг в боях.
І вклонімось всі ми низько до землі їм,
Квітами устелим їх тернистий шлях.

6 травня на майданчику по пр. Корабелів, 2-а зібрались ветерани та мешканці Корабельного району Миколаєва, щоб прийняти участь у святі, присвяченому 68-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Це свято було організоване районною волонтерською організацією Корабельного району (Мельник Т.П.).

На свято були запрошені представники ради ветеранів (Білий В.О.), товариства Червоного хреста (Медведєва Т.В.) та інші. 

У святі прийняв участь хор «Пам’ять» під керівництвом музичного керівника Реутова С.Ф. Всі присутні тепло та сердечно приймали виконання учасників хору пісень воєнних років, ліричних та народних.

Особливу подяку глядачі висловили Поннац А.П. – учасниці бойових дій, яка виступила з привітальним словом і подякою людям, які пам’ятають славу свого народу.

Душевно читав воєнні вірші Каламурза І.І., також тепло та сердечно прозвучали пісні у виконанні Зелинського М.М., баяніста Матвєєва В.І. А веселий настрій надали гуморески Ткаченко Г.П. та виступ солістки Артеменко Л.Л. Концерт дуже сподобався всім присутнім, які були щиро вдячні учасникам та організаторам цього чудового свята.

7 травня у приміщенні відділення соціально-побутової адаптації Корабельного району по вул. Металургів, 8 також було організовано та проведено святкову програму — для ветеранів війни та праці, пенсіонерів. Порадували присутніх колективи художньої самодіяльності «Журавушка» (музичний керівник — Тімонова Світлана) та «Літературна вітальня» (музичний керівник — Волосюк Галина). В концертній програмі виконувались фронтові пісні, учасники програми читали вірші, присвячені великій Перемозі.

1

8 травня у відділенні соціально-медичних послуг Корабельного району для його відвідувачів було організовано та проведено святкову програму «Пам’ять про Вас, ветерани, у нашому серці».

До Дня Перемоги 100 ветеранів війни отримали у відділенні адресної натуральної та грошової допомоги продовольчі набори з привітальними листівками, які були придбані за спонсорські кошти.

Г.М.Громов, заступник директора
міського територіального центру

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button