Общество

У Корабельному закрито гральний комп'ютерний зал

Співробітники ДСБЕЗ м. Миколаєва продовжують проводити заходи щодо контролю за дотриманням підприємцями вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні»

Так, в ході відпрацювання території м. Миколаєва співробітниками державної служби по боротьбі з економічною злочинністю було отримано інформацію про те, що у приміщеннях за адресами:

вул. Самойловича 2-б, вул. Дзержинського, 51, пр. Леніна, 27,  вул. Космонавтів 156, вул Ч. Майовщиків 13-Г/1, пр. Жовтневий 42-Б/1, та вул. Архітектора-Старова 2-А надаються послуги в сфері грального бізнесу.

За вказаною інформацією правоохоронцями були здійснені перевірки. Встановлено, що вищевказані заклади працювали під вивіскою «Клуб дозвілля та відпочинку».

В результаті проведених заходів правоохоронцями опечатано та вилучено 59 одиниць комп’ютерного обладнання, за допомогою якого через мережу Інтернет клієнтам надавалися послуги у сфері грального бізнесу, а також системи відеоспостереження та рулетка.

Зазначену інформацію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. За усіма фактами розпочато кримінальне провадження за ст. 203-2 КК України («Зайняття гральним бізнесом»). Санкція даної статті передбачає штраф від 10 до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

ГЗГ ММУ УМВС України
ГЗГ ММУ УМВС Українив Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button