Общество

Школярі привітали своїх матусь (відео)

Щороку теплими травневими днями відзначаються два родинних свята, які поєднують у собі особливу велич материнської душі та батьківського тепла, це День Матері та Міжнародний день сім’ї.

Саме з нагоди цих свят 16 та 17 травня у відділі сімейного читання бібліотеки для дітей №8 у Корабельному районі відбулися урочисті заходи, а яких були присутні учні Миколаївських ЗОШ: 4-го класу школи №43 (вчитель — Кононенко Тетяна Олексіївна) та 2-Б класу школи №1 (вчитель — Собченко Тетяна Станіславівна) та їх родини.

Діти радісно вітали присутніх віршами та піснею «Про матусю, рідную мою».

Батьки з любов’ю та радістю слухали та дивились на своїх синочків та дочок.

Дуже захоплюючою була розповідь бібліотекарів Глубоченко Наталії Олексіївни та Полковниченко Лілілї Георгіївни, яка супроводжувалась електронною презентацією, присвяченою Міжнародному Дню сім’ї та Дню матері.

2

На святі діти згадали багато прислів’їв та приказок про сім’ю, дізнались про те, що таке «Родовідне дерево» і як його будувати, відгадували загадки, грали у ігри. Дуже цікавими для школярів та їх батьків стали ігри «Які ви, інтелектуальні діти?», Рибалка».

{gallery}2013/05/20/2{/gallery}

Дітям сподобалась гра «Ты мне, зеркальце, скажи…», в якій вони згадували, якими лагідними словами називають свою маму. З якою любов’ю промовляли ці слова «маленкі пташенята»!

3

{gallery}2013/05/20/1{/gallery}
Учні школи №43

Зворушливу «Молитву про батьків» прочитала учениця 2-Б МЗОШ №1, запаливши свічку в знак щирої подяки та любові, яку віддають діти цього класу своїм батькам.

Також бібліотекарі запропонували дітям та батькам книжкову виставку «Без сім’ї немає щастя на землі», познайомили із журналами для батьків.

vist

Завітала на свята і психолог Корабельного Центру зайнятості Волошина Лариса Сергіївна. Вона розповіла батькам про те, що саме з молодшого віку їх дітей треба визначати разом, яку ж професію обрати в майбутньому житті і що треба для того, що життя дитини було успішним.

Всі ми віддаємо шану тим батькам, які зуміли виховати та дати добру путівку в життя своїм дітям, незважаючи на буденні труднощі та негаразди.

Проявляйте любов і вдячність до тих, хто дав вам життя, чиї дні і ночі були заповнені турботою про вас. Не втрачайте своєї чуйності, душевної простоти й тепла.

Низький уклін матерям за турботу, за ласку і тепло, які вони віддають своїм дітям.

Відділ сімейного читання бібліотеки для дітей №8
(за матеріалами провідного бібліотекаря Лілії Полковниченко)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button