Общество

"Океан" - найбільший боржник з зарплати у Корабельному

Комісія з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат при адміністрації Корабельного району підбило підсумки роботи за перший квартал 2013 року, — повідомляє koradm.mk.ua.

Так, протягом звітного періоду проведено 3 засідання комісії. На планові засідання комісії запрошувалось 7 керівників організацій та підприємств — боржників та 23 підприємця — боржника, які мають заборгованості по страховим внескам. 4 керівника підприємств — боржників та 15 підприємців — боржників без поважних причин не з’являлись на засідання комісії.

За інформацією управління Пенсійного Фонду в Корабельному району, станом на 1 квітня 2013 року загальна сума заборгованості становить 5376,86 тис.грн., в тому числі заборгованість по страховим внескам становить 2108,07 тис.грн., заборгованість єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування — 3268,79 тис.грн.

Найбільшими боржниками є ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» — 4217,91 тис.грн., ПП МЖК «Вітовка» (Малюк Віктор Анатолійович) — 18,4 тис.грн., ТОВ «Океанпромсервіс» (Кучеренко Костянтин Георгійович) — 89,00 тис.грн.

З жовтня 2009 року по серпень 2012 року ПП МЖК «Вітовка» фінансової діяльності не вело, заробітної плати не нараховувало. До Пенсійного фонду з червня 2012 року підприємство ПП МЖК «Вітовка» по теперішній час не звітує, кореспонденцію за юридичною адресою не отримує.

За результатами роботи комісії прийнято рішення направити листа до Корабельної прокуратури щодо притягнення до відповідальності керівників підприємств-боржників, які не з’явились на засідання комісії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button