Общество

Відсіч поганому настрою дали не алкоголем та наркотиками, а спортом

Если сильный духом и физически не слаб,
Приходи на турники,
десь каждый тебе будет рад,
Даже если идет дождь, град или снегопад,
Тебе во всем поможет GhettoWorkout…

…такими словами почалася виховна година для учнів 9, 11 класів в Миколаївській школі №29 (Корабельний район), яку організували класні керівники Лютер О.В. (9 кл.) та Гайченко Н.А. (11 кл.). Всім одразу стає ясно, що виховна година присвячується заняттям спортом та здоровому способу життя.

Слова цього вірша — не порожній звук! Останнім часом все більшої популярності набирають вуличні заняття силовими видами спорту, один з яких є «Workout», який вже добрався і до Миколаєва.

То що ж таке Workout? До недавнього часу небачений в Росії і Україні вид спорту прийшов в наші міста із США і з кожним днем набирає обертів, популяризуючи серед молоді здоровий спосіб життя без алкоголю, цигарок, наркотиків.

Сьогодні цей екстремальний, але надзвичайно корисний і, що найцікавіше — ВУЛИЧНИЙ вид спорту взяв на себе величезну місію – боротися за сильну, здорову фізично та морально націю. Недаремно кажуть, що в здоровому тілі -здоровий дух. Workout вже увійшов у наші двори, завойовуючи молоде покоління своєю доступністю, корисністю і красою.

Американці дали нам поштовх до розвитку, і ми його вміло прийняли. В Україні вже були міжнародні змагання, в яких брали участь спортсмени з Америки, Росії, а головне — велика кількість спортсменів з України.

Багатьом стане цікаво: «Для чого ж цей спорт»? Воркаут – це вправи для тренування м’язів, в результаті яких вони ростуть і набирають силу. Та це не єдине, чим можуть похвалитися ті, хто займається воркаутом! Команда воркауту – це, в першу чергу, об’єднання здорових духом людей, людей, які дають відсіч поганому настрою не алкоголем та наркотиками, а спортом, впевнено доводячи, що цей спосіб краще, адже він формує із звичайних хлопців та дівчат – лідерів, особистостей, які не йдуть за віяннями натовпу, а доводять, що майбутнє у їхніх руках — руках сильних, здорових молодих людей. Таких рухів, як Воркаут, має бути якомога більше!

Хлопці з нашої школи (Погребняк Павло, Бондар Андрій, Урум Дмитро) теж захоплюються «вуличними тренуваннями», користуючись турніками і брусами, які розташовані на території ЗОШ №29.

Не відстають від них і дівчата, які не менш гарно показують вправи на турніках (Січкарюк Діана, Боброва Ірина).

Класний керівник 11 класу Гайченко Н.А. в рамках тижня здорового способу життя, міської КТС «Рух! Енергія! Здоров’я та краса!» запросила до нас у школу Миколаївську команду StreetWorkout на чолі зі своїм лідером Віталієм Гуменним.

Віталій зазначив, що головна мета воркаутської організації — виховання здорової нації. Хлопці та дівчина (дівчат в команді всього двоє) відповідали на наші запитання, потім усі пішли на спортмайданчик, де команда показала свої вміння на брусах та турніках.

Було цікаво, весело. Була відео-зйомка, фотосесія і, звичайно ж, майстер-клас від професіоналів!

{gallery}2013/04/23/1{/gallery}

Дякуємо за цікаву зустріч, хороший настрій і переданий досвід!

Прес-центр 11 класу

Нагадаємо, Korabelov.info писали:

«Шоу героев уличного спорта в Корабельном»

«Девушки Корабельного любуются парнями на турниках»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button