Общество

Молодші школярі Корабельного обирають спорт і здоров'я

«Рух. Енергія. Здоров’я та краса!» — саме таку назву має міська колективна творча справа, що триває в рамках оголошеного в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя, і в яку з ентузіазмом та захопленням включились учні Миколаївської школи №43 ім. К.Ф.Ольшанського.

17 квітня 2013 року в актовій залі школи зібралася дружня шкільна родина, щоб підбити підсумки своєї участі у такій важливій творчій справі.

Першими розповіли, як долучились до цінностей здорового способу життя, учні початкових класів.

02

Надали наснаги малюкам дівчата зі збірної команди школи з черлідінгу. Вони зачарували присутніх своєю грацією та пластикою, чіткими рухами:

cher 

Учні 4-А (кл.керівник — Т.О. Кононенко) нагадали про складові здорового способу життя, підготувавши яскраву презентацію.

Дружно вийшли на сцену всі учні 4-Б класу (кл.керівник — Г.Б. Ніколашина). В цьому класі чимало дітей займається різними видами спорту: Козловська Ксенія – сінхроним плаванням;

K

сестри Настя та Марина Мельник – стрибками у воду у басейні «Водолій»; Муха Олег, Мосійчук Кирило займаються боротьбою; Літвіненко Назарій та Каунов Данило грають у футбол, Годєєв Антон — у волейбол; Літвіненко Назарій та Безшляга Ірина відвідують студію спортивного бального танцю. Про свої здобутки юні спортсмени і розповіли ровесникам.

{gallery}2013/04/18/3{/gallery}

До речі, 13.04.13 родина учня 3-Б класу Сивака Микити взяла участь у районних змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я», де посіла почесне 4 місце серед 8 команд-учасниць.

Слід зазначити, що крім участі у безлічі спортивних заходів та конкурсів, що проводилися протягом року (одним з найяскравіших був флешмоб у грудні):

fl 

діти вчаться казати «Ні!» шкідливим звичкам, щоранку перед уроками роблять зарядку, проводять фізкультхвилинки під час уроків:

{gallery}2013/04/18/4{/gallery}

Але повернемося до актової зали. Про корисну та шкідливу їжу, про користь вітамінів, профілактику захворювань цікаво розповіли учні 3-Б класу (кл.керівник — І.В. Василянська).

Яскравим був виступ учнів і 3-А класу (кл.керівник — Г.Л. Вербицька). В цьому класі як хлопчики, так і дівчатка, ведуть активний спосіб життя. Матвєєв Артем, Чимбір Іван показали мистецтво володіння м’ячем – адже вони є членами футбольної команди школи під керівництвом вчителя фізкультури А.І.Жовжаренка.

Артем Шатов та Артем Константинов продемонстрували мистецтво східного бою, а Богдан Піщиць та Даніїл Присенко – прийоми греко-римської боротьби. Женя Маханьковський вразив запальним спортивним танком. А Маша Вербицька, Лєра Красовська та Ксюша Цвєткова підкорили всіх грацією, пластикою та красою рухів.

{gallery}2013/04/18/2{/gallery}

О спорт, о спорт!  Це просто клас!
Дружіть із ним завжди.
Здоров’я, юність, силу дасть
І творчої снаги.

Г.Л.Вербицька, класний керівник 3-А класу

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button