Общество

День іменинника – свято душі

28 лютого в приміщені територіального центру Корабельного району по вул.Металургів,8 відділенням соціально-побутової адаптації було організовано та проведено захід, присвячений іменинникам, які народилися в лютому місяці. В лютому їх було 64, серед них — 14 ювілярів.

Святковим концертом зібрання привітав гурток «Літературна вітальня» відділення соціально-побутової адаптації. Творчий колектив (музичний керівник — Волосюк Галина, художній керівник — Суслонова Інна) у святковому українському вбранні співав українські народні пісні: «Калина», «Несе Галя воду», «Із сиром пироги» та інші.

Читали гуморески, вірші. Велике задоволення отримали присутні від виконання українських музичних творів на сопілці Деньковичем Семеном. Присутні оплесками дякували виконавцям за отримане задоволення та гарний настрій.

2

Відділення Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякує всім учасникам за активну участь у всіх заходах та запрошує до активної співпраці.

Відділення соціально-побутової адаптації

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button