Общество

У райському куточку літа серед зими кожен замовляв заповітне бажання

П’ятикласники Миколаївської гімназії №3 (Корабельний район) відвідали пізнавальну Київську виставку метеликів і різних екзотичних комах. Там нас зустріли привітно екскурсоводи та найголовніший господар виставки – папуга ара Гриша (який навіть співав пісні, вимовляючи чітко слова, неначе людина).

Виставка проходила в чарівному приміщенні «літо взимку» (адже температура там сягнула вище 26 градусів тепла). Потім екскурсовод познайомила нас із мешканцями виставки: скорпіонами, метеликами, тарганами і різноманітними комахами. Коли ми були там, то було відчуття, ніби ми знаходились у райському куточку, і зовсім не хотілося покидати його.

Ще нас навчили, як правильно тримати метеликів, і ми були в захваті від чарівної різноманітності цих яскравих красенів, і наші обличчя світились від щастя, як у іменинників.

Ми дізналися багато цікавого: що скорпіони чим менші за розміром, тим отрутніші. А факт, що метелики живуть лише від трьох до восьми днів – всіх засмутив.

Довго не хотілося покидати виставкову залу, по якій кружляв вальс у виконанні метеликів та щасливих дітей, тому що на кожного хлопчика та дівчинку несподівано сідав метелик. Цієї казкової миті кожен замовляв заповітне бажання.

{gallery}2013/03/02/1{/gallery}

І ми, і наша вчителька, і наші батьки були в неймовірному захваті від загадок природи. Дорогою додому ми обмінювались враженням і позитивними емоціями про цю чудову-казкову екскурсію до райського куточку літа серед зими.

Ми дякуємо за екскурсію нашім батькам і класному керівнику Оксані Володимирівні Склярук.

Учні 5Б класу,
Щербина Ілона — студентка-практикантка ІІ курсу
факультету «Психології» МДУ

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button