Общество

Євгенія з ліцею - усім панночкам панночка!

Довгоочікуваним традиційним святом «Панночка Україночка» зустрів весну Миколаївський економічний ліцей №1 (Корабельний район). Дівчата ретельно готувались до цього конкурсу, в результаті якого обирається дівчина, що буде носити титул «Панночка Україночка» цілий навчальний рік.

Журі у складі Зої Дмитрівни Распітіної (заступник директора, учитель української мови та літератури), Катерини Львівни Іонової (учитель світової літератури), Альони Олександрівни Комарової (учитель біології) мало відповідальне завдання: визначити із поміж усіх чудових претенденток лише одну, кращу з найкращих. Забігаючи наперед, скажу — їм це чудово вдалося.

З кожного класу були представлені панночки: Олена Цуркан (8-А), Єлизавета Калиман (8-Б), Єлизавета Диренко (9-А), Катерина Терів (9-Б), Евгенія Дралюк (10-А), Олена Мельниченко (10-Б), Аліна Бойко (11-А), Людмила Гуцул (11-Б).

Ведучі Ольга Лисенко та Артем Пашкевич оголосили перше випробування для них: конкурс «Візитка». Дівчата повинні розкрити всі свої вміння, хобі, показати свою красу та розказати невелику історію свого життя.

Першою перед глядачами та журі постала Катерина Терів. Дівчина чудово проявила себе, розповівши, що цікавиться поезією відомої поетеси Ліни Костенко, чуттєво прочитала її вірш «Крила». Казкова атмосфера поселилася в залі, Катрусі вдалося зачарувати всіх.

Наступною була Олена Мельниченко у супроводі групи підтримки зі свого класу. Олена розкривалась з найкращих сторін, своєю щирістю змусила милуватися чи не увесь зал. Панночка розказала про свої майбутні плани та бажання.

Далі — вихід Єлизавети Диренко. Дівчина захоплюється рукоділлям та співом. Про це і йшла мова зі сцени. Вона виконала уривок з пісні «Як у нас на Україні» і цим «завела» всю залу, котра охоче підспівувала та аплодувала.

Через кілька хвилин на сцені з’явилась учениця Людмила Гуцул. Вона гідно представила себе у віршованій формі, подарувала веселий настрій і журі, і глядачам.

А тепер — Аліна Бойко. У душевному відео вона розповіла про своє життя, розкрила давню мрію — навчитися грі на фортепіано, котра здійснилася. Аліна продемонструвала свої вміння. Під час її виконання глядачі затамували подих.

Чудовим був виступ Євгенії Дралюк. Дівчина повідала свою життєву історію та про захоплення співом. Чудове виконання було нагороджено оплесками глядачів.

Вдалим виступом може похизуватися і Олена Цуркан, яка теж продемонструвала своє захоплення співом. Піснею «Кажуть все мине, але то – слова» вона підтвердила свої уміння.

Розповіли про наступну учасницю — Єлизавету Калиман — її однокласники, а потім і сама конкурсантка говорила про себе і на останок представила бальний танець у власному виконанні.

Це був лише початок, але дівчата відразу закохали у себе всіх присутніх.

Наступний конкурс «Домашнє завдання» — заздалегідь підготовлений виступ з підтримкою класу, де потрібно було представити одне з народних весняних свят.

Катерина Терів показувала народні обряди. Журі припав коровай з рук молодої панночки. Учні класу чудово розіграли різні обряди, співали пісні, розповідали вірші та приказки.

На підході — Олена Мельниченко, котра розіграла свято Масляної. Чудовими були пісня про Масляну, виконана разом з однокласниками, та млинці для всіх охочих у залі. Панночка виступила в образі Весни, яка вміло користувалася прислів’ями та приказками.

Свято Пасхи представляла Єлизавета Диренко. Супровід її однокласників був дуже доречний, хлопці та дівчата розповіли, що ж треба їсти на Пасху, розігравши сценку Христос Воскрес.

Людмила Гуцул показала сценку до свята Івана Купала, відчайдушно розкрила історію кохання панночки Люди та молодика Гната. Найцікавіше було спостерігати за «хепі ендом».

Наступне свято — під назвою Покрова. Чудову історію розповіла нам Аліна Бойко та її однокласники. Дівчатка ворожили на свого судженого та танцювали, розігравши чудову сценку.

Євгенія Дралюк представила Обряд сватання. При допомозі учнів класу панночка продемонструвала чудові акторські здібності та заспівала задушевну пісню, що припала всім до душі.

Слідом були Вечорниці. Олена Цуркан та її однокласники розвеселили бадьорим настроєм. Дівчата співали, хлопці танцювали. Євгенія показали свій виступ гідно та талановито.

Завершувала конкурс «Домашнє завдання» Єлизавета Калиман. Їй випало свято Святки на водохрещення. Талановита панянка була ніжною та веселою, завершуючи виступ чудовою піснею.

Наші дівчата – прекрасні акторки, найяскравіші зіроньки, що найкращим способом впоралися з другим конкурсом. Та на черзі — завершальний конкурс «Манери». Панночкам довелося відповідати на питання про етикет. Звичайно, завдання були різної складності, хтось відповідав краще, хтось гірше, але точно було зрозуміло, що дівчатка ознайомлені з усіма правилами етикету. На цьому було закінчено випробування, і всі з нетерпінням чекали на вердикт журі.

За результатами усіх конкурсів кожна з учасниць отримала свою нагороду та звання:

«Найспівучішою україночкою» стала Олена Цуркан;

«За кулінарну майстерність» отримала нагороду Єлизавета Каліман;

«Найщирішою особистістю» виявилася Єлизавета Диренко;

«За акторську майстерність» відзначена Катерина Терів;

Олена Мельниченко стала «Неординарною особистістю»,

Аліна Бойко — «Панночкою – чарівність»;

Людмилі Гуцул присвоєно звання «Найяскравіший образ».

{gallery}2013/03/26/5{/gallery}

Та ось найочікуваніша мить. Найголовнішим званням «Панночка Україночка -2013 року» нагороджується Євгенія Дралюк.

Вітаємо Євгенію з перемогою, бажаємо успіхів та творчої наснаги! Це був чудовий вечір, чудове свято!

Катерина Рагуліна,
учениця 11-Б класу

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button