Общество

Милосердя й доброта — крила учнів школи №29

В редакцію Korabelov.info прийшов лист від голови учнівського самоврядування ЗОШ №29 (Корабельний район) — учениці 8-го класу Маркелової Марії:

«Із засобів масової інформації нам відомо, що в Україні 95 545 дітей-сиріт…

Так, діти в будинках-інтернатах — під наглядом. Але чи вистачає їм тепла, чи достатньо у них іграшок, їжі? Як часто нам приходить думка про допомогу комусь із них? Але якщо людина хоч раз побачить покинутих малюків, вона більше не залишиться осторонь.

За ініціативою учнівського самоврядування Миколаївської школи №29 учні школи провели ярмарку благодійності при участі школярів та їхніх батьків. Широкий вибір смачного домашнього печива, пирогів з яблуками та сиром, млинців із медом пропонували щедрим покупцям-учням. Всі із задоволенням куштують смачні вироби і дякують батькам за доставлену насолоду.

Виручені кошти пішли на допомогу Дитячому будинку малюка «Сонечко» у Миколаєві. Були закуплені дитячі іграшки, канцелярські товари, засоби особистої гігієни (вологі серветки, памперси) для вихованців цього Дитячого будинку.

21 березня, в прекрасний весняний день, ми з радістю відвідали цих крихітних, покинутих батьками малюків, щоб запропонувати свою невелику, але щиру допомогу.

Нас гостинно зустріла начмед закладу Ішмурат Г.Л., провела змістовну екскурсію по закладу. Незабутнє враження справила на мене дівчинка з голубими оченятками, яка промовила: «До нас прийшли гості!» Малята були задоволені, вони з великим бажанням грали та спілкувалися з нами.

Вчимося бути милосердними, щоб оточуючі відчували любов, тепло наших сердець. Хоча це, можливо, крапля в морі, але ми відчуваємо, що робимо корисну справу.

{gallery}2013/03/26/4{/gallery}

Милосердя й доброта – як два крила, на яких тримається людство. Пам’ятайте про це!

Не говори про доброту,
Коли ти нею сам не сяєш,
Коли у радощах витаєш,
Забувши про чужу біду.

Бо доброта — не тільки те,
Що обіймає тепле слово,
В цім почутті така основа,
Яка з глибин душі росте.

Коли її не маєш ти,
То раниш людяне в людині«.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button