Общество

Найнесподіваніші завдання здолані у турмандрівці з "Журавликом"

Закладати фундамент міцного здоров’я, як відомо, необхідно ще з дитинства. Заняття спортом, окрім його корисності, повинно бути ще й цікавим, розвивати волю та характер дитини.

І тому на минулому тижні у ДНЗ №134 «Журавлик» пройшов відбірковий турнір між дитячими садками Корабельного району «Тато, мама, Я – туристична сім’я».

Свято «Ми – мандрівники» зібрало у залі чимало сімей, які виявили бажання подорожувати разом із своїми дітьми та пройти всі випробування, які бувають на шляху у справжніх туристів.

Фізичний керівник Бурлака Ольга Василівна підготувала цікаві ігри – естафети: «Збери рюкзак» — родини вправно складали необхідні речі для справжнього туристичного походу; «Переправа» — малюки залюбки долали перешкоди; «Пройди рів» — під час цієї естафети батьки швидко повзали по гімнастичній лаві, а під час «Привалу» всі разом збирали хмиз, ловили рибу, варили уху.

{gallery}2013/02/25/3{/gallery}

Батьки та діти емоційно та жваво реагували на кожне завдання. Демонстрували свою спритність та згуртованість, адже їм весь час допомагали герої свята, це — пустотлива Пеппі Довга Панчоха та її татусь – Капітан (музичний керівник – Москаленко Ліна Анатоліївна, практичний психолог – Харибіна Оксана Григорівна):

13

Спортивний дух ні на мить не полишав серця присутніх, тому і малюкам і їх батькам було під силу виконати найнесподіваніші завдання.

Вихователі Калинка Валентина Дмитрівна та Марянчук Ірина Іванівна, а також всі вболівальники палко підтримували старання учасників, тому переможених тут не було. Учасники свята отримали масу позитивних емоцій, гарний настрій та досвід туристичних мандрівок.

Наприкінці свята завідувач дошкільного закладу, Мойсеєнко Оксана Володимирівна наголосила, що цей захід – не лише обмін інформацією між батьками та педагогами про фізичний розвиток дитини, а й забезпечення сприятливих психологічних умов, пропаганда здорового способу життя, об’єднання зусиль сім’ї та ДНЗ для виховання здорової дитини.

Завідувач ДНЗ – Мойсеєнко О.В.
Вихователь-методист – Нагорна О.М.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button