Общество

Ідеальні чоловіки достукалися до жіночих сердець

На долю сучасних чоловіків випадають неабиякі випробування, які, звісно, не можна порівняти з колишніми, хоча і сьогоднішні зовсім нелегкі. Саме це необхідно було довести хлопцям 10 — 11 класів миколаївської школи №40 (Корабельний район) в конкурсі «Ну-мо, хлопці!», що відбувся 22 лютого.

Прагнення вразити кращу половину не згасає, тому наші хлопці дуже добре підготувалися до змагання. Шістьох учасників з кожної команди чекали складні випробування, що розкривали їхні таланти, вміння та спортивну витримку. Змагання складалося з двох частин.

В першій частині учасники повинні були показати свої вміння, навички з предмету «Захист Вітчизни» та свою фізичну підготовку. Програма цієї частини змагань складалася з семи конкурсів: стройова підготовка, комплексна силова вправа, збірка магазину, підтягування на високій перекладині, естафета, стрибки з місця в довжину, перетягування канату.

Глядачі із захопленням поцінували цікаві виступи всіх команд-учасників. А кому ж віддали перевагу?

За підсумками журі конкурсу І місце вибороли юнаки 11-А класу, ІІ місце розділили між собою команди 11-Б та 10-А класів, ІІІ місце посіли юнаки 10-Б класу. Переможці нагороджені шкільними дипломами.

А в другій частині капітани команд повинні були представити свої «візитки» та довести всім, що саме вони гідні носити звання «Містер школи 2012-2013 н.р.». Усі учасники зовсім не схожі між собою у характерах та вподобаннях, тому кожен зумів постати перед журі у неповторних образах.

Звання «Містер школи №40» в різних номінаціях було присвоєно найкращим юнакам, а саме:

Іванов Олександр – «Містер чарівність»,

Одінаєв Владислав – «Містер шарм»,

Ржевіцин Сергій – «Містер атлетизм»

Сурсяков Богдан – «Містер неперевершеність».

{gallery}2013/02/25/2{/gallery}

Невимушена атмосфера вечору, відбірні жарти, тонке почуття гумору, властива учасникам самоіронія не дозволили нудьгувати протягом усього довготривалого змагання. Тільки найприємніші емоції залишились від побаченого і почутого, учасникам вдалося достукатися до жіночих сердець, торкнувшись найтонших почуттів, що жевріли у душі.

Останні акорди пролунали, але усмішки не сходили з облич. Уже не важливо, кого назвали кращим. Це формальність, адже усі учасники – уже переможці. Кожен по-своєму.

Кажуть, ідеальних чоловіків не існує. Та сьогодні в нашій школі їх було аж двадцять чотири!

ЗОШ №40

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button