Общество

«Ганзя» та «Вальс-баркаролла» зачарували іменинників

30 cічня в приміщенні відділень Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за адресою: вул.Металургів,8 у відділенні соціально-побутової адаптації була організована та проведена для підопічних відділення щомісячна святкова програма до Дня іменинника.

На цей святковий захід були запрошені діти школи мистецтв №2 м.Миколаєва. Вони своїми виступами зворушили присутніх та розкрили багатогранність музики.

Зачарував спів Сідніної Наталії, вона виконала українську народну пісню «Ганзя»:

sidn 

Грою на музичних інструментах зачарував ансамбль скрипалів молодших класів, вони виконали музичний твір Ж.Офенбаха «Вальс-баркаролла»:

skrip 

Викладачі та концертмейстери цього закладу прикладають зусилля та виховують у дітей любов до прекрасного. Це дуже потрібно, бо духовність та естетичний смак виховуються з дитинства.

Взагалі свої музичні здібності продемонстрували 18 учнів. Своїми виступами діти внесли емоційне піднесення та задоволення від почутого у присутніх.

На святі була присутня голова Корабельної районної організації Товариства Червоного Хреста – Медведєва Т.В. Вона надала благодійну допомогу у вигляді солодощів для дітей, які виступали на святі.

{gallery}2013/01/31/6{/gallery}

Активну участь у заході також прийняли підопічні відділення Артеменко Л.А. та Каламурза І.І. Після святкового заходу присутні пригощалися солодощами та ароматним фіточаєм.

Працівники відділень Корабельного району міського територіального центру висловлюють подяку керівництву та викладачам школи мистецтв №2, голові Корабельної райорганізації ТЧХ Медведєвій Т.В. та всім, хто долучається до нашої спільної праці за небайдужість, співпрацю та посильну участь у проведені заходів, бо це привносить приємні емоції в повсякденність життя пенсіонерів, інвалідів та ветеранів нашого району.

Відділення соціально-побутової
адаптації Корабельного району

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button