Общество

Для визволення сина пенсіонерка віддала всі свої ювелірні вироби

Літніх жінок з Корабельного та Заводського районів жорстоко обдурили.

Справа в тому, що на території м. Миколаєва продовжують мати місце випадки телефонних шахрайств відносно громадян, яким телефонують незнайомі особи та повідомляють, що їхні діти потрапили у біду.

Так, пізно ввечері у квартирі 60-річної мешканки Заводського району пролунав телефонний дзвінок. Взявши слухавку, жінка почула нібито голос свого сина, який сказав їй, що скоїв ДТП і йому необхідна допомога. Після чого вона почула інший голос. Невідомий чоловік представився співробітником міліції та сказав, що для «визволення» сина їй необхідно негайно винести гроші в сумі 20 тис. грн. людині, яка буде чекати на неї біля під’їзду. Виконавши всі вказівки та віддавши гроші, вже вдома жінка вирішила зателефонувати синові, який повідомив їй, що з ним все гаразд.

Тієї ж ночі аналогічна ситуація сталась у Корабельному районі. Задля визволення свого сина з біди 83-річна пенсіонерка на таксі привезла шахраям всі ювелірні вироби, що у неї були. Повернувшись додому, жінка пішла до невістки попросити грошей, щоб заплатити за таксі. А коли у дверях побачила сина, вирішила, що його вже відпустили. Але діти, зрозумівши, що мати стала жертвою шахраїв, зателефонували до міліції.

За фактами шахрайських дій правоохоронцями проводяться перевірки та приймаються заходи щодо встановлення і затримання осіб, які скоїли дані злочини.

Миколаївське міське управління УМВС України в Миколаївській області нагадує громадянам про необхідність бути пильними в разі отримання таких повідомлень від невідомих осіб. В першу чергу телефонувати родичам, з якими начебто сталась біда, та завжди перевіряти достовірність отриманої інформації, повідомивши на телефонну спецлінію «102» або до територіального відділу міліції нашого району:

— Корабельний РВ ММУ УМВС- вул. Янтарна, 64 тел. 25-20-02.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button