Общество

Дві пожежі в житлових будинках за добу

9 січня о 23:48 за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Колонтай, телефонував власник будинку. На місце пожежі виїхав загін 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Пожежа площею 50 кв.м о 00:20 була локалізована, а о 01:05 — ліквідована. Вогнем було знищено шифер, дерев’яні балки та перекриття будинку.

Усі мешканці на момент прибуття рятувальників самостійно покинули палаючий будинок, допомоги ніхто не потребував. Причина пожежі встановлюється. Завдяки злагодженим діям рятувальників, вдалося попередити загоряння сусіднього будинку.

Того ж дня о 21:22 до оперативно-диспетчерської служби Територіального управління МНС у Миколаївській області надійшло повідомлення від мешканців села Галицинівка Жовтневого району Миколаївської області про пожежу житлового будинку по вул. Мічуріна. Телефонувала сусідка, яка помітила вогонь на даху сусіднього будинку. На ліквідацію пожежі виїхали рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини (Корабельний район).

О 21:48 пожежа площею 20 кв.м була локалізована, а о 22:00 – ліквідована. Вогнем знищено дах житлового будинку та дерев’яні перекриття. На щастя при пожежі ніхто не постраждав. 57-річна власниця будинку знаходилася в іншій будівлі. Причина загоряння на разі встановлюється.

Територіальне управління МНС у Миколаївській області нагадує! Пам’ятайте про правила пожежної безпеки в побуті. А саме: коли уходите з дому, вимикайте всі електроприлади з розеток; не перенавантажуйте електромережу включаючи в одну розетку декілька електроприладів. Якщо користуєтеся пічним опаленням, за дві години до сну припиніть топити. Палити в приміщенні потрібно в спеціально відведеному місці, де є вентиляція. Не залишайте неповнолітніх дітей самих у дома, або ж ховайте сірники та запальнички. Дотримання цих елементарні правила зменшить вірогідність виникнення пожежі.

ТУ МНС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button