Общество

Новорічні свята школи №29

Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малята з нетерпінням очікуємо зимові свята. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво, Водохрещення та інші урочисті дні несуть із собою веселощі та розваги, ігри, співи та танці!

«Мабуть, кожен хотів би, щоб новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов’язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року, так його і проведеш.

Зазвичай я не люблю зиму, але Новий рік — це чудове свято. Я вже доросла, але все одно в свої чотирнадцять глибоко в душі мрію побачити доброго чарівника — Діда Мороза. А ти хотів би його побачити?», — так написала в шкільну газету учениця 8 класу Маркелова Марія.

В Миколаївській школі №29 були організовані новорічні святкові заходи для учнів та батьків, а також для вихованців дитячого садочка №121 «Берізка» (Корабельний район).

Школярі старанно готувалися до зустрічі зі Святим Миколаєм, тому зустріли дорогого гостя з великою радістю, даруючи йому свої вміння та здобуті знання: розказували вірші, співали пісні, танцювали та грали на музичних інструментах. Змістовну виставу «Святий Миколай у родині» під керівництвом педагога-організатора Рибакової Тетяни Віталіївни показали члени гуртка «Вокальний» (керівник — Чебану Ольга Вікторівна). В ролі святого Миколая був учень 9 класу Гусаренко Євгеній, янголята – Козуліна Даша, Пеліпас Софія (4 клас), дівчатка-українки – Видойник Вікторія, Гасевська Крістина (6 клас). Ведучою святкової лінійки була голова штабу «Цікавих справ» учнівського самоврядування Кравченко Катерина. Красиві костюми героїв пошили старшокласниці на уроках обслуговуючої праці (вчитель Мельник Тетяна Віталіївна).

Свято продовжилося в дитячому садочку №121 «Берізка» (завідуюча — Штока Вікторія Костянтинівна). З дитячим закладом нашу школу об’єднує співпраця з метою забезпечення наступності і перспективності освітнього процесу.

Вихователі Шевченко Ірина Миколаївна, Курчан Ольга Василівна, Савицька Наталія Анатоліївна підготували до виступів своїх вихованців. Діти розказували Святому Миколаю вірші, співали пісеньки, танцювали і за це вони отримали подарунки. У малюків від концерту залишилися незабутні враження.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

20 грудня була проведена новорічна програма для початкових класів, яка складалася з хороводів, конкурсів та інсценізованих новорічних казок, підготовлених учнями кожного класу. Програма підготовлена керівником театрального гуртка «Околиця» Гайченко Наталією Анатоліївною. Неповторні новорічні костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробила дійство новорічною казкою, на якій вручив подарунки сам Дід Мороз (Погребняк Павло) з Снігурочкою (Приймак Юлія). Приємно здивувала гостей свята новорічна дискотека, яка розкрила таланти наших дітей до танців.

21 грудня відбулися виступи класних колективів 5 — 6 класів, які вразили змістовними міні-виставами з історії відзначення Нового Року, традицій святкування в Україні та яскравими новорічними костюмами.

В цей же день відбувся новорічний вечір для старшокласників з привітаннями Діда Мороза (заступник директора Рідкоборода Л.В.) з Снігурочкою (вчитель англійської мови Савенко М.О.), а також новорічними програмами від кожного класу.

Казкову програму підготували вчителі нашої школи. Наприклад, роль феї артистично відобразила директор школи Грицюк Лариса Анатоліївна. Було приємно дивитись на вражаючий артистизм педагогів: циганок (Гайченко Н.А., Лелека О.В., Рибакова Т.В.), кікімори (Скорохід О.В.), баби Яги (Кисельва А.А.), Чахлика Невмирущого (Каргальцева В.М.), Червоної Шапочки (Глущенко А.М.), Сніговика (Грицюк Ю.М.), Вєрки Сердючки (Силкіна А.В.) та її мами (Лютер О.В.).

{gallery}2013/01/03/1{/gallery}

Від проведення новорічних свят кожен з нас отримав велике задоволення, бо прагнення усіх присутніх були приведені до спільного знаменника, яким стало знайомлення підростаючого покоління з традиціями минувщини нашого народу.

І у Новому році хочеться побажати всім радості, щастя, здоров’я, багатства та довгого віку!

Заступник директора школи №29
Братошевська Світлана Вікторівна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button