Общество

Учні 29-ї школи вдячні за подорож до Львова

Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете.

Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших містах і куточках Землі.

Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя.

Дуже  цікавою  і  змістовною  була екскурсія до славетного   українського   міста  Львів, здійснена учнями  ЗОШ №29, яка була організована Гайченко Н.А. (вчитель географії) та Лютер О.В. (вчитель української мови та літератури) та моєю мамою Суровцевою Ганною Володимирівною.

PB050013

Це була унікальна можливість більш глибоко і якісно засвоїти матеріал з історії, української та світової літератури, географії та інших дисциплін шкільної освітньої програми, розширити свій кругозір.

Ми відвідали Шевченківський Гай — етнографічний музей народної архітектури та побуту під відкритим небом, де зібралися архітектурні експонати та експонати народного побуду всієї Західної України.

PB050041

Цікавою була екскурсії до Музею-Арсеналу — експозиційного відділу Львівського історичного музею — визначної пам’ятки архітектури XVI століття. В експозиції представлено зразки старовинної зброї з більш як 30 країн світу.

Ще ми відвідали Аптеку-музей «Під чорним орлом», найдавнішу з існуючих у Львові аптек, єдину в Україні та Європі діючу аптеку-музей; Підземне місто, костьоли.

Та і саме місто є архітектурною пам’яткою, яка вражає своєю величчю, красою, високою культурою.

{gallery}2012/11/08/2{/gallery}

Окрему вдячність хочеться висловити працівникам Середньовічного хостелу «GHOSTel», який витриманий в середньовічному стилі, розташований в історичному центрі міста у гарному будинку — пам’ятці архітектури. Дуже гарні умови проживання були у нашої групи. Оформлення хостелу передає велич і монументальність, властиві готичному стилю, піднесеність і похмурість сивого Середньовіччя.

Шановні батьки та педагоги, ми вдячні Вам за ваше невтомне бажання показати своїм дітям і учням красу міст, неповторність і різноманітність світу, за ваше бажання навчити їх подорожувати!

Учень 11 класу Гольцов Денис

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button