Общество

Новопризначений начальник Корабельного РВ ММУ провів перший прийом громадян

Робота зі зверненнями громадян та особистий прийом громадян, на якому вони можуть звернутися зі своїми питаннями, є одним з пріоритетних напрямків діяльності органів внутрішніх справ, а також однією з форм налагодження відносин міліції з громадськістю. З метою більш швидкого реагування на заяви та повідомлення громадян, керівництвом всіх підрозділів органів внутрішніх справ Миколаївського гарнізону міліції регулярно проводяться особисті та виїзні прийоми.

Так, вчора 31 жовтня 2012 року провів перший прийом громадян на посаді начальника Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області полковник міліції Павлов Сергій Віналійович. Усі бажаючі мешканці Корабельного району мали можливість особисто звернутися до начальника районної міліції зі своїми питаннями та пропозиціями. Мешканців мікрорайону хвилювали питання, що стосувалися розкриття майнових злочинів, а також шляхи вирішення конфліктних ситуацій у правовому полі. У громадян були прийняті заяви та негайно направлені на подальший розгляд.

Начальник Корабельного РВ ММУ Павлов С. В. запевнив зявників, що жодне з питань не залишиться без уваги. По кожному питанню буде прийняте відповідне рішення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button