Общество

Сусідська сварка у Корабельному закінчилася вилученням цілого арсеналу зброї

Ввечері 16 жовтня 2012 року до чергової частини ММУ УМВС України в Миколаївській області на телефонну спецлінію «102» надійшов сигнал від 41-річного місцевого мешканця, який повідомив, що нетверезий сусід погрожує йому обрізом рушниці.

Оперативним черговим за вказаною адресою було направлено слідчо-оперативну групу Корабельного райвідділу міліції та наряд батальйону патрульної служби міліції. Вжитими заходами правоохоронці затримали 57 – річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні хуліганських дій. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та не міг контролювати свою поведінку. Під час огляду автомобіля та гаражу затриманого правоохоронці виявили цілий арсенал зброї та боєприпасів: обріз рушниці калібру 12 мм, пістолет марки «ПМ» калібру 9 мм, гранату РГД-5, артилерійський снаряд калібру 30 мм та патрони калібру 4,5 мм у кількості 1432 шт.

Затриманого доставлено до Корабельного райвідділу міліції, а вилучену зброю та боєприпаси направлено на проведення дослідження до НДЕКЦ при УМВС України в Миколаївській області для встановлення законності її зберігання у господаря.

Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальні справи за ст. 296 КК України («Хуліганство») та за ч.1 ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Джерело: ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button