В.о. мера Казакова, навіщо прямо в очі обманювати громадськість? (ВІДЕО) «Земельна афера сторіччя - антинародне зонування»

08.12.2017 року, під час зустрічі громадськості з в. о. Миколаївського міського голови — секретарем міської ради Казаковою Т.В., було озвучено ряд питань.

Активісти-майданівці рішуче виступили проти контрнаступу «дерібан-команди”

Серед іншого було поставлене питання щодо зонування міста, яке отримало в народі назву «антинародного», або «земельна афера сторіччя». Знищувались рекреаційні зони (береги, парки, сквери…) та передавались під забудову, тощо. Звісно в інтересах «латифундистів». 06.11.2017 року скандальний «зонінг», при активній участі громадськості, було визнано протизаконним та скасовано Миколаївським окружним адміністративним судом.

Земельна афера сторіччя. Суд скасував антинародне зонування (ВІДЕО)

Тетяну Вікторівну, прямо в очі, запитали, чи буде міськрада подавати апеляційну скаргу на Рішення Миколаївського суду? У відповідь вона дала зрозуміти, що нічого не знає щодо апеляції, та що рекреаційні зони будуть збережені. Дивитися відео з 3.00 хв.:

Але, під час запису відео, Миколаївська міська рада вже звернулась до Одеського апеляційного адміністративного суду (21.11.2017 року) з вимогою зберегти «антинародне» зонування, яке знищує рекреаційні зони. Вже існувала Ухвала судді (01.12.2017 року), що скарга міськради прийнята до провадження, а безпосередній розгляд справи призначено на 16.01.2017 року.

1-ша сторінка скарги міськради

 

Ухвала суду щодо провадження

Числа вказані. Що тут не зрозуміло?

Коротко про негатив «антінародного» зонування. Мова про БАГАТО МІЛІОНІВ грошових знаків, саме така ринкова вартість сотен гектар рекреаційних зон (лісів, парків, скверів, зелених зон, берегів річок). Зонінг змінює їх функціональне призначення з рекреаційного на інший (наприклад на торгівельний). Згідно законодавства, рекреаційні зони у державній власності, всі громадяни мають вільний до них доступ, приватизація їх заборонена. Зміна призначення дозволяє їх «прихватизувати» у приватні руки. Міліони народних грошей попадають одиницям, а перед носом більшості виростають огорожи, замість парків АЗС, до води не вийти, дітям лишається гуляти на роздовбаному асфальті….. Також надається можливість латіфундистам «узаконити» те, що раніше було захоплене у протизаконний спосіб.

Деякі попередні дописи по темі:

Рандеву представника міськради та адвоката Пеліпаса під час суду у справі «земельної афери сторіччя»

«Зонування» Миколаєва — антинародне і на користь «дерибанщикам»

Хто стає на сторону антинародного зонування міста? Чути прізвища родин Вадатурських, Пеліпас-Глонзи, Бергман та інших

Миколаївська міська рада практично визнала, що зонування недолуге — 2. «Хотєлки» Пеліпаса-«Мультіка»-Бергмана?

Суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальне провадження щодо Миколаївської міськради

Член всеукраїнської правозахисної організації
«Наше право» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button