Блоги

Земельна афера сторіччя. Суд скасував антинародне зонування (ВІДЕО)

У Миколаївському окружному адміністративному суді 06 листопада 2017 року відбулось фінальне засідання щодо скасування антинародного зонування, затвердженого міською радою, яке знищує рекреаційні зони та узаконює привласнення народної землі крупними землевласниками.

Суддя — Гордієнко Т.О. Позивач — перший заступник прокуратура області. Від громадськості участь брав Дерев’янко І.А.

Хто стає на сторону антинародного зонування міста? Чути прізвища родин Вадатурських, Пеліпас-Глонзи, Бергман та інших

Міськраду представляли юрист Волков А.С. та заступник начальника управління містобудування та архітектури Нефьодов О.А.

Для суспільного контролю прийшли активісти, ветерани війни на Сході та депутати міськради.

Апогей слухань відзначився заповзятим відстоюванням представниками відповідача зонування, незважаючи на багаточисельні факти, що свідчили про те, що міськрада «наклала лапу» на землі, які їй не належать, на кричущі порушення містобудівних норм, Лісового та Водного кодексу, на невідповідність Генплану та власних попередніх рішень… Так, пана Нефьодова просто ввело ступор запитання щодо листа, який ним був власноруч підписаний, щодо зонування скверу «Пожежник». В документі наводились взаємовиключні висновки. Попереднє Рішення міськради затверджувало зелену зону, не було скасоване, а пізніше було надано можливість відведення та забудови.


представники міської ради Нефьодов та Волков

Також виплив дуже цікавий факт щодо чергового коштовного фінансування цієї сумнівної справи. З’ясувалось, що міськрада окрім 600 000 гривень витрачених безпосередньо на проектні роботи щодо такого недолугого «зонування», виділила ще майже 1 000 000 гривень на новий Генеральний план, який би був підігнаний під сумнівний «зонінг», але, незважаючи на «вливання», нового плану нема.

…Під час перерви активісти раптово застали пана Волкова у машині та компанії адвоката Бортіка, відомого по багатьом попереднім кричущим земельним справам, як представника в судах відомих «землевласників»: того ж Пеліпаса та Антощенко… Бортіку це не сподобалось, він вискочив з «помітного» автомобіля та накинувся на свідків «рандеву».

Врешті, всебічно розглянувши справу, суддя Гордієнко прийняла Ухвалу про визнання незаконним та скасування Рішення міської ради щодо зонування нашого рідного міста Миколаєва!

В залі справедливе рішення було зустрічно гаслом «Слава Україні!»

Ідеолог українського націоналізму Ярослав Стецько:

«Наша революція – всенародна, йдемо з народом, який тісно поєднує справу соціяльного визволення із національною незалежністю».

Голова ГО «Комунальна самооборона»
Дерев’янко І.А.

Нагадаємо:
Суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальне провадження щодо Миколаївської міськради

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. 6 грудня 2017 року, нужно было написать 6 листопада 2017 року. судя по тому, что нет комментариев - тема застройки и рекреационных зон мало кого волнует, многие увы придерживаются кредо: “моя хата с краю-ничего не знаю”, но если не обращать внимание на то, что творится с землей однажды можно проснуться под рев моторов стеноломов, которые приедут ломать дом, который простояв 60лет вдруг окажется на, в черную, задним числом, оформленном участке земли отведенном под очередной супермаркет и тогда будет уже поздно что-то предпринимать.

    1. З 6 грудням помилка. А "електорат" більше цікавлять ляйкі під фото оголених поп та кішочок з песиками. Нажаль це об'єктивна реальність.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button