Блоги

Активісти-майданівці рішуче виступили проти контрнаступу «дерібан-команди"

Під час засідання Громадської ради при Миколаївській ОДА, що відбулась 08.12.17, була озвучена інформація, яка надходила й раніше, що на керівні посади в області та місті просувають старих «регіоналів» часів Януковіча, таких, як Гранатуров та Андрієнко. Звісно це обурило активістів. Було прийнято відповідне рішення та план протидії цьому ганебним намірам:

Возврат регионалов во власть приведет к Майдану в Николаеве

Особливі обурення викликав пан Андрієнко, що був тривалий час віце-мером, «правою рукою» у часи мерства Чайки. Саме у ті часи, яки отримали в народі назву «бєспрєдєл дерібан-команди». Коли практична вся земля міста, рекреаційні зони та більшість комунальної власності незаконно та за безцінь перейшла до приватних рук тих, хто сидів у міськраді, інших «впливових осіб», родини мера, «бізнесмена» Пеліпаса та інших… Часи різних хитрих схем, беззаперечного всевладдя «маршрутних феодалів» тощо…

Також поступила інформація, що саме в цей день о 17 год., може відбутися раптова сесія міськради, де й будуть призначені на ключові посади особи, що викликають сумнів. Тому к зазначеному часу активісти прийшли в мерію попередити ганебне явище. Чиновники забігали дещо хаотично. Секретар в. о. міського голови запевнила прямо у очі, що Козакової немає у кабінеті, але майданівці не розійшлися. І о чудо! З кабінету, за деякий час, вийшла Тетяна Викторівна. Небайдужа громадськість донесла свою думку щодо реваншу «дерібан-команди» та свою рішучість захистити місто. Секретар міськради начебто й погодилась з вимогами громадськості, але нажаль, від прямих відповідей на прямі питання уходила, все це виглядало невпевнено.

По закінченні спілкування активісти зробили заяву:

Як приклад, деяка інформація ЗМІ, де звучить прізвище Андрієнко та опис кричущих «дерібанів», які масово відбувались у місті під час його перебування у міській владі:

В Николаевской мэрии уверены, что горсовет не нарушил закон, отдав рощу в «Леваневском» под застройку

Даме – особняки, детям – гнилая морковка: история успеха Надежды Шуличенко

Андриенко объяснил, почему спустя 3 месяца восстановил в должности скандальную чиновницу Шуличенко

Беспредел бессовестных чиновников Николаева

Лес для прокурора

Активистов будут судить за евромайдан в Николаеве. ФОТОрепортаж+ВИДЕО

Первый вице-мэр Андриенко неожиданно заявил, что год назад ходил на Майдан по долгу службы

Член всеукраїнської правозахисної організації «Наше право» Дерев’янко Ігор.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button