Блоги

Суд примушує Миколаївську поліцію порушити кримінальну справу на захоплювачів землі за напад на активіста

18.10.2019 року в Ленінському (ще не перейменованому) районному суді міста Миколаєва відбулося судове засідання з резонансної справи. Суддя Губницький Д.Г. розглянув мій позов до керівництва Інгульского райвідділу поліції щодо бездіяльності правоохоронців у справі нападу на мене захоплювачів землі міста, на протизаконній самозабудові, поруч вул. Миколаївської, 15-17. Група осіб намагалася пограбувати, вчинити фізичну розправу, переїхати автомобілем, нанесла мені матеріальну шкоду.

Сам опис події, що відбулась ще 07.06.2019 року та скандальна передісторія, тут:  Захоплювачі землі вже нападають з кувалдами та намагаються пограбувати антикорупційних активістів

На засідання, для громадського контролю, прийшли небайдужі активісти, представники «Національного корпусу». Мої інтереси представляв адвокат Олександр Скотников.

Представники поліції на суд не з’явилися, надіслали якісь незрозумілі роз’яснення.

Під час судового слухання з’ясувалися деякі скандальні подробиці. Одна з яких, що начебто поліція не може ідентифікувати осіб нападників.

Поліцейське керівництво, не зважаючи на свої обіцянки активістам, з осені 2018 року фактично покриває незаконне будівництво. Обіцянки надавалися особисто, під час знесення самозабудови громадськістю: Работают вместо власти: в Николаеве активисты снесли незаконное сооружение (ВИДЕО)

Місцеві пов’язують зухвальство з впливовими в місті особами. Так звучали прізвища Пеліпас та депутата міськради від «Опозіційного блоку» Кучеревської.

Незаконність забудови підтверджує довідка Управління земельних ресурсів Миколаївської міськради від липня 2019 року.

Саме з покриванням поліцією інтересів скоробогатьків пояснюється «злив» справи щодо нападу на мене.

Також цікаво, що одразу після нападу на мене 07.06.2019 року, начальник районної поліції, на особистому прийомі, при свідках та під відеозапис, заявив, що є ознаки злочину та, що відомості вносяться в Єдиний реєстр досудових рішень, а в реалі відбулось навпаки.

Суддя Губницький Д.Г., всебічно розглянувши справу, мої свідчення, юридичні аргументи адвоката Скотникова, ухвалив примусити Інгульский відділ поліції порушити кримінальну справу щодо нападу на мене:

Після оголошення ухвали звучали вигуки: «Слава Україні!».

Прикметно, що в тотожній ситуації з поліцією, за «старого та нечесного» Авакова, все ж так нагло не поступали, кримінальні спочатку справи порушували, а не одразу «відфутболювали»: «Тітушки» в поліцейській формі на службі у «чорної» готівки?

Явно прогрес не в позитивну сторону.

Ідеолог українського націоналізму Ярослав Стецько: «Наша революція – всенародна, йдемо з народом, який тісно поєднує справу соціяльного визволення із національною незалежністю».

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button