Блоги

Наслідок протестів: АБІ скасувала містобудівні умови на будівництво «магазина депутата Концевого» в сквері «Визволення Миколаєва»

Вже багато місяців небайдужа громадськість веде боротьбу з протизаконним знищенням забудовою скверу «Визволення Миколаєва» (вул. Будівельників ріг пр. Богоявленського), у простонародді — «сквер у літака».

У проектній документації начебто йдеться про п’ятиповерховий магазин «спорттоварів з тренажерним залом» та підземним паркінгом, а фактично про торгівельний центр.

Зведення споруди пов’язують з ім’ям депутата міськради, головою земельної комісії Ігорем Концевим:

в центре - депутат Концевой
                                                                                                      в центре — депутат Концевой

Активісти та представники «Нацкорпусу» пікетували й обласну прокуратуру, й мера, й піднімали питання на земельній комісії, й ходили до архітектурно-будівельної інспекції, й блокували саме будівництво. Гучно грюкали у владні двері, використовували увесь можливий арсенал відстоювання законності та інтересів миколаївців. Допомагає депутат міськради Тетяна Суслова.

І ОТ НАРЕШТІ ДІЙСНО ВІДЧУТНИЙ РЕЗУЛЬТАТ! Управління державної Архітектурно-будівельної інспекції у Миколаївській області, після перевірок, скасувало містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва, а саме — «магазина депутата Концевого»:

Скасування містобудівних умов та обмежень практично визнає будівництво протизаконним та тягне за собою скасування Декларації на початок проведення будівельних робіт.

Вітаємо, вас товариство! Нехай парки з скверами залишаться для миколаївців, а не знищуються жадібними скоробагатьками.

Передісторія: «Нью-Васюки» депутата Концевого. Наступний проект – бордель під виглядом монастиря?

Будівництво в сквері «звільнення Миколаєва» (поруч з літаком) протизаконне. Тотальна забудова рекреаційних територій

Фирма, связанная с депутатом горсовета, хочет построить многоэтажное здание в сквере по проспекту Богоявленскому

Ідеолог українського націоналізму Ярослав Стецько: «Наша революція – всенародна, йдемо з народом, який тісно поєднує справу соціяльного визволення із національною незалежністю».

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button