Корупціонери, дерибанщики, українофоби погрожують «порезать на ремни» Дерев’янко І. Значить, добре наступили їм на хвости

Нещодавно мені на смартфон прийшло повідомлення з неприкритою погрозою:

 

 

 

 

 

Подленько. Відправник сховався під ім’ям безпринципного, жорстокого та вкрай огидного бандита з відомого дитячого оповідання кінця 19-го сторіччя. Аналогія відповідає посланню. І чуються українофобські нотки.

Звісно я, як громадський активіст та журналіст, разом з побратимами майданівцями, веду багаторічну та доволі успішну діяльність з відновлення соціальної та національної справедливості в наслідок, якої суспільству повернуто землі, майна, або припинено подальший дерибан, не побоюся сказати, на величезні суми, що обчислюються міліонами. Звісно це перешкоджає збагаченню багатьох впливових осіб та відомих кримінальних авторитетів. Широко висвітлюю антинародну діяльність корупціонерів, дерибанщиків та українофобів, їх вплив на владу. Неодноразово згадував про таких відомих людей: «Мультік» (Тітов), Копійка, Ласурія, Пелипас, Катков, Бергман, Бабенко, Антощенко, Вадатурський, Потімкова…..

Деякі приклади та наслідки ініційованих процесів та громадського контролю, за що на мене можуть найсильніше «ображатись» впливові особи:

1. Повернуто у власність держави вже з чотири десятки ділянок лісу «Маяк» (соснове урочище «Жовтневе») на берегу П. Бугу. В судах озвучувалося ринкова вартість 20 000 доларів США за ділянку. На початку процесу, у 2014 році, особи, що представлялись «від Пелипаса», пропонували нам хабар за те, щоб ми облишили справу, у розмірі по 20 000 гривень за кожний наділ. Ми брали участь у судових процесах, як треті особи від громадськості. Звісно відмовились і внаслідок сотень судових процесів земля повертається народу. Діяльність продовжується.

2. Безпосередня участь у поверненні в державну власність багатостраждальної спорт бази «Спартак», з відомим трампліном для фрістайлу на березі. Це три коштовних гектари, які вже були віддані під ресторани для «обраних».

3. Справи: «Мансарди Пеліпаса»; «Піцерія «Мультіка»-Пеліпаса-Бергман» в сквері на пл. Леонтовича; «прихватизація» території, берегу військової частини «Леваневців»; Приватна «водолазно-рятувальна станція» Антощенко на берегу….

4. Багато, що можна ще перелічувати. Але з нещодавнього знакового. За моєю ініціативою та участі в процесі Миколаївським адміністративним судом та Одеським адміністративним апеляційним судом скасовано так зване «антинародне зонування», що вже отримало назву «земельної афери сторіччя». Мова про БАГАТО МІЛІОНІВ грошових знаків, саме така ринкова вартість сотень гектар рекреаційних зон (лісів, парків, скверів, зелених зон, берегів річок). Зонінг, у тій протизаконній формі, що був прийнятий міськрадою змінює їх функціональне призначення з рекреаційного на інший (наприклад на торгівельний). Згідно законодавства, рекреаційні зони у державній власності, всі громадяни мають вільний до них доступ, приватизація їх заборонена. Зміна призначення дозволяє їх “прихватизувати” у приватні руки. Міліони народних грошей попадають одиницям, а перед носом більшості виростають огорожи, замість парків АЗС, до води не вийти, дітям лишається гуляти на роздовбаному асфальті….. Також надається можливість латіфундистам “узаконити” те, що раніше було захоплене у протизаконний спосіб.

Все це часто викликало обурення певних осіб, яки жадали припинення моєї діяльності.

В цей раз я звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів.

Велика подяка чисельним активістам, ветеранам війни небайдужим людям, які запропонували свою підтримку, коли почули про погрози в мою адресу.

 

Деякі приклади діяльності, що перешкоджає інтересам «впливових» осіб:

Николаевские активисты требуют сноса элитных коттеджей в зоне «Маяк»

Як звичайна родина подарувала, а потім викупила у сім’ї прокурора Коткова надкоштовну ділянку лісу «Маяк»

Апеляція підтвердила протизаконність «антинародного зонування». Переможний натиск майданівців, «кіборгів», ветеранів, прокуратури

Верховный суд Украины отказал мадам Пелипас в возращении участка в лесу на «Маяке»

Земельна афера сторіччя. Суд скасував антинародне зонування (ВІДЕО)

Рандеву представника міськради та адвоката Пеліпаса під час суду у справі «земельної афери сторіччя»

Суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальне провадження щодо Миколаївської міськради

Голова ГО «Комунальна самооборона» Деревянко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Судя по фото, Деревяный Буратино сын Ильченко, тот тоже с плакатами стоял, они видно из одной палаты с Володарского.
    Цели вроде преследуют благородные, а действуют как придурки, толку все равно не будет, только тупой идиот полезет один против системы надев вышиванку и шаровары.

    1. Дебілоїд, це ви москалі раби та сцикуни перед Сістемою. А ми українці свого добиваємося. "Антінародне зонування" скасували, гектари землі в лісі "Маяк" народу повернули, спортбазу "Спартак" народу повернули...... А ви сідить, маструбуйте на Путлера.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button