Як звичайна родина подарувала, а потім викупила у сім’ї прокурора Коткова надкоштовну ділянку лісу «Маяк»

В 2014-му році активісти-майданівці виявили знищення та забудову лісу «Маяк» (соснове урочище «Жовтневе» в Корабельному районі Миколаєва) людьми, які мали дуже гучні прізвища та високі  посади:

Лес для прокурора

Відбувся ряд акцій протесту, організованих майданівцями.

Николаевские активисты требуют сноса
элитных коттеджей в зоне «Маяк»

Закрутилася справа з повернення рекреаційної зони народу. Почались чисельні судові засідання. Кожна ділянка з майже восьми десятків розглядалась окремо. «Власнички» вчепились в роздерібанену землю зубами, почали затягувати процес на роки. Не ходили на суди, «хворіли», придумали юридичні схеми.

Так в судових процесах з’ясувалось, що земля, яка не належала Миколаївській міській раді (лісовий фонд належить Державі), відводилася в основному людям, які мали всі ознаки «підставних». «Підставні» передаровували, або «перепродавали» ділянки вже «впливовим» особам. Потім відбувався процес юридичного заплутування. «Впливові» власники почали «перепродавати» наділи особам, які знов мали ознаки «підставних». Причому й неодноразово. З «підставних» намагалися робити «добропорядних набувачів».

Помічені реальні курйози, які притягають увагу. Наприклад. Одна з ділянок була відведена такому собі Левицькому Петру Олексійовичу, який у 2010-му році безкоштовно дарує її Котковій Н.О. (дружині екс-заступника обласного прокурора Коткова В.В.).

А вже у 2011 році Коткова Н.О. продає цю саму ж ділянку Левицькій Людмилі Олексіївні (що проживає повністю за тою ж адресою, що й Левицький П.О.).

Отакий альтруїзм «пересічного» в інтересах «впливового». В ході інших судових процесів звучали цифри перепродажу аналогічних земельних ділянок лісу «Маяк», які складали мінімум 20 000 доларів США.

Примітно, що обидва рази зміну власності землі переоформлювала приватний нотаріус Світлана Ласурія, дружина скандально відомого багаторічного депутата міської ради від «Партії Регіонів», а зараз від «ОпоБлока», Ігора Копійки. Ласурія зараз і сама стала депутатом від «ОпоБлоку» цієї ж ради.

Світлана Ласурія депутат-нотаріус

А щодо «прокурорської ділянки» — у 2017-му році в судовому порядку підтверджено, що відведена та міняла власність незаконно, її повернуто у власність Держави:

Апелляционный суд вернул государству участок леса,
захваченный экс-прокурором Николаева

В багатьох публікаціях в пресі пришуть про тісні зв’язки Каткова та миколаївського «авторітета» «Мультіка», з красномовними ФОТО:

Прокуроская «крыша» для николаевских «авторитетов»

 

Голова ГО «Комунальна самооборона»
Дерев
янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Деревьянко, очень интересные факты ты изложил, спасибо, а можно узнать по больше про заводы президента Петра Порошенко в России и про его офшоры на Кипре и про его захват ВПК Украины , а так же про закупку недвижимости Министром МВД Украины Аваковым за границей? Благодарные читатели ждут правдивых рассказов про действия истинных майдановцев после революции гидности.

Back to top button