Суспільство

Санітарні рейди: ще 15 протоколів складено на мешканців Корабельного району

Надано 26 попереджень домовласникам

Цей материал також доступний

Спеціалістами відділу санітарної інспекції адміністрації Корабельного району міста Миколаєва вкотре було проведено рейди щодо перевірки санітарного стану території домоволодінь приватного сектору. Про це повідомляється на сайті райадміністрації 16 лютого 2024 року. Так, на цьому тижні перевірено в мікрорайоні Балабановка:

вулиці Ушакова, Соснова, Літня, Лесі Українки, Кубинська, Тернопільська, Костя Гордієнка, провулки Марії Рибальченко та Херсонський.

“За підсумками рейдів виявлено ряд порушень Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві (складування будівельних матеріалів та будівельного сміття, відсутність покажчиків будинків)”, – сказано в повідомленні.

На порушників складено 15 адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП, які передано на розгляд адміністративної комісії для подальшого визначенням виду адміністративного стягнення. Надано 26 попереджень домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу щодо обов’язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Ще 13 протоколів на мешканців: у Корабельному районі провели чергові санітарні рейди

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button