ЕкономікаСуспільствоТема дня

"Миколаїв не виживе без податків з військових", - соратник Сєнкевича

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Говорячи про податок на доходи фізичних осіб з доходів військових, які йдуть саме в бюджет Миколаєва, депутат міськради від промерської партії “Пропозиція”, голова бюджетної депутатської комісії Федір Панченко в ефірі ТРК “Март” повідомив: “У наступному році ми плануємо, що це буде 47% від загального обсягу надходжень в міський бюджет”.

“…Миколаїв постраждав з точки зору відтоку населення і виїзду бізнесу. Тобто в пропорції, якщо знов таки, міста, які знаходяться далі від лінії фронту, вони дуже з натяжкою, але можна казати, що в деякій мірі для них це бонус додатковий – податки з військових, які збільшились. То в нас пропорційно до падіння всіх інших надходжень (в нас не було надходжень по землі, в нас податки з бізнесу впали дуже-дуже сильно) – для нас це дуже критично важливо.

І якщо деякі міста можуть вижити без цього надходження, то Миколаїв – ні“, – заявив соратник міського голови.

Як відомо, наразі 64% надходжень від ПДФО військовослужбовців залишаються в місцевих бюджетах. В рамках підготовки закону “Про державний бюджет на 2024 рік” Кабінет міністрів планує спрямувати всі ці надходження у державний бюджет.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте також:

Раніше повідомлялося:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button